Våra fina - Fredagen den 15 jan

2010-01-15 20:52:14 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «



Ett busigt kort som jag tog ikväll innan Mira gick till sängs.


Kanske bäst att gömma sig bakom ett skåp när man gör något man inte borde.

Det fanns en rädsla med att introducera nappen för lillebror och det var att även storasyster skulle tycka att det helt plötsligt blev intressant med napp. Mycket riktigt så har hon idag sprungit omkring med en napp i munnen. Idag har hon tom sugit på den. De gånger hon testat napp innan så har hon bara bitit på den och inte riktigt förstått hur den ska användas på riktigt.
För er som inte vet så kan jag ju berätta historien om Mira o nappen. Mira använde napp när hon var bebis. Efter mycket krångel i början så hittade vi till sist en sort som hon gillade. När hon sedan blev knappt 4 mån så slutade hon plötsligt med napp. Från att ha tagit den på kvällen så vägrade hon den morgonen därpå. Sedan den dagen har hon inte använt napp. Hon tycker bara att alla andras nappar är otroligt roliga att leka med och stoppa i och ur kompisars munnar.
Vi vill givetvis inte att hon ska börja med napp nu när hon klarat sig utan så länge. Det återstår att se om vi lyckas med att säga nej tills hon tappat intresse för lillebrors.


Fina pojken!


Kommentarer
Postat av: Emilia

Verkligen fina pojken! Helt bedårande er lilla kille... Du har en sån fin familj Therese!

2010-01-15 @ 21:00:30
Postat av: Moster millie

Han är så lik Micke!

2010-01-15 @ 22:08:52
URL: http://milliegirl.blogg.se/
Postat av: Tova

Åhh så söta! Måste vara så roligt att få en liten syskon :) Jag var ju äldst och fick sedan en lillebror efter 1½ år, vi hade himla skoj under uppväxten med en massa hyss och bus ;) Hihi.

Hoppas allt är väl med familjen!

2010-01-16 @ 13:29:31
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback