Årets första!

2010-05-31 21:50:14 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag har jag lyckats bränna mej i solen. Hur härligt är inte det med årets första bränna. Tyvärr är det bara lite på axlarna och bröstet... men alltid nåt. Lite bränna är ju ändå ett bevis på att sommaren är här nu.

Mira fick idag springa barfota för första gången i år. Det var så roligt att bara sitta och titta på henne när hon gick, sprang och trippade fram på gräset med fötterna. Några gånger stack det till under fötterna och då tittade hon på mej med en förvånad min och sa "aj". Jag lyfte i henne i sandlådan och hon stod då där och grävde med tårna i sanden. Tänk vilken härlig känsla det måste vara att känna gräs och sand under fötterna för första gången. Förra sommarens barfotagång tror jag knappast att hon minns.

Vi har som ni förstår varit ute i stort sett hela dagen. Jag har inte orkat ta mej utanför gården ens.

Imorgon ska vi däremot hem till kompisar på eftermiddagen. Ska bli roligt att komma "ut" en sväng. Förövrigt har jag inga planer till morgondagen. Vore skönt med en förmiddagspromenad... men vi får väl se om jag tar mej iväg.

Vi hade "slagsmål" även ikväll när Mira skulle lägga sig. Till sist somnade hon i vår säng. Det var såå nära att hon somnade direkt när vi la henne klockan sju men sen vet jag inte vad som hände för vips var hon pigg som en mört igen och började springa hit och dit. Ska det aldrig bli bättre!?

Kommentarer
Postat av: Olelsi / Nettan

Här börjar jag och bli sjuk, vill inte nu. Huvudvärk, ont i kroppen och halsen känns av.

Barnen är hostiga så inte så konstigt att jag oxå ska drabbas.

Ska hoppa i säng nu så jag säger; Go natt!!



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

2010-05-31 @ 23:40:49
URL: http://olelsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback