Baka baka liten kaka

2010-05-05 10:04:49 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «



Sötisen sover i min säng. Visst ser det skönt ut! Bilden är tagen strax innan vi bar in henne till sin säng igen. För sova brevid mamma och pappa går ju inte... hur mycket vi än skulle vilja mysa brevid henne ibland.

Idag fick vi vakna tidigt hela familjen. Mira ville upp redan kvart i sex. Ingen tid då jag är strålande pigg och glad direkt. Theo däremot tyckte att det var helt ok. Lätt för honom att tycka det då han kan sova resten av dagen om han vill.

Nu ska jag strax åka och köpa tyg till två mössor jag fått beställning på. Blir nog en sväng till Ica också för att inhandla tårtingredienser. Antar att om jag vill ha tårta imorgon så får jag vackert baka mej en egen. Undra vad jag ska hitta på för smarriga ingredienser? Kanske testa nåt som vi skulle kunna ha på barnvälsignelsen sen också.
Nästa projekt blir att hitta någon trevlig vän som vill komma hit och äta tårta med mej imorgon. Maken jobbar tyvärr... och att sitta ensam på sin födelsedag känns inte så roligt. Tur att jag har barnen att roa mej med. Mira äter säkert tårta om hon blir bjuden (Fast jag känner mej inte så sugen på att dela en hel tårta med min dotter).


I dag ska vi till bvc med Theo. Spännande att se hur mycket han väger och har växt vid det här laget.
Uppdaterar om det senare.

Hoppas ni alla får en toppen bra onsdag. Glöm inte Grey´s ikväll;) (Grey´s är det rätta receptet för en lyckad onsdag)




Kommentarer
Postat av: Anna - Väntan på nummer 2 :)

Vilken mysig bild. Jag har så få sov bilder då jag är rädd att väcka henne..



Vad är det för mössor du gör? blir nyfiken.



Greys är rktigt bra. Jag har sett några avsnitt i förväg pga att jag inte orkar vara uppe så länge :)

2010-05-05 @ 10:13:39
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Linda

Det låter som morgonarna här hemma! William vaknar nästan alltid tidigt... och Erik har såklart inget emot att gå upp tidigt han heller! Själv hade jag gärna sovit ett par timmar till! :-)

2010-05-05 @ 11:31:31
URL: http://lindaskriver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback