Blablabla

2010-05-11 13:35:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Jag lider av sockersjuka efter maten. Och då menar jag sockersjuka i den form att jag blir så otroligt godissugen när jag ätit. Timmarna efter lunchen är en brottningsmatch till att inte falla för trycket och kasta mej in i skafferiet efter något sött att tugga på. Tänk att det ska va så otroligt svårt!

Hade jag inte så envist bestämt mej för att leva ett sunt liv några veckor framöver så hade jag bakat chokladbollar på direkten och smällt i mej en hel deg själv.
Tur att jag för det mesta har barnen som sysselsätter mej och gör att jag inte kan "fuska". Tänk att man kan ha så dålig karaktär ibland!

I eftermiddag får vi besök av en kompis och hennes son. Berättade jag det förrut kanske?
Bokat pass har jag gjort till kvällen också. Det blir ett danspass, orkar jag ska jag gå en runda på gymmet också. Ska försöka peppa upp mej själv tills jag kommer dit.

Nu ropar Theo på uppmärksamhet och Mira ska väckas.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Jag har precis samma sockersjuka... :)

Sockerbehov efter maten och tuggbehov på kvällen. Har hört de som säger att man inte är tillräckligt mätt om man får behov av sött efter lunchen men jag har testat att mer eller mindre äta till jag spyr men är lika sugen.

2010-05-11 @ 20:59:34
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max 1,5 år

känner igen det där! det är som att jag inte blir riktigt mätt om jag inte äter nåt sött efter maten!

2010-05-12 @ 09:53:46
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: jenny

Åååhhhh vad jag känner igen mig! Haha! Kunde varit jag själv som skrivit det där inlägget ;)



Martina tog kort på mig o Alex i går och jag blev verkligen så ledsen när jag såg bilderna på mig själv efteråt, dubbelhakor och alldeles rund hela jag, hur gick det till?! Nä nu blir det inget mer godis eller sötsaker för mig,



Helt skulle jag vilja köra någon sån där hemsk " 14 dagars diet o leva på ägg och tomater eller något" haha men det går ju inte så länge jag ammar.



Kramisar

2010-05-12 @ 12:09:34
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback