Idag vill jag vrida fram klockan

2010-05-10 08:51:41 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Denna fas som Mira är i nu gör mej smått galen! Inatt/morse vaknade hon klockan fyra. Trodde att det bara skulle räcka med att ge henne en flaska o så skulle hon somna om... men inte då.
Självklart skulle hon sova mellan oss, vilket hon fick. Men vid det laget hade även Theo vaknat av hennes gråt så de låg klarvakna båda två och snackade med varandra. Mellan fyra och halv sex försökte jag med allt. Inget funkade och ingenstans kom hon till ro och somnade. Till sist fick en dvd åka på så att vi andra fick slumra till en liten stund iaf innan vi behövde gå upp.

Stackars maken som börjar sitt nya jobb idag efter en natt med minimalt med sömn. Hoppas han orkar. Hoppas också att jag själv orkar med dagen. Ser inte fram emot att vara ensam med två tröttisar (tre tröttisar med mej själv inräknad) från klockan 8.00-17.00. Ni kan väl hjälpa mej hålla tummarna att dagen blir bra.


Kommentarer
Postat av: Lajbanssons leksaker

Hej, bästa bloggare!



Lajbansson här -- ville bara tipsa om en tävling vi har, där du som eminent bloggare kan vinna presentkort på upp till 1 000 kronor ur vårt sortiment av leksaker, trendiga barnkläder och babytillbehör!



Låter det intressant? Läs mer på http://www.lajbansson.se/?pge_id=26

Tipsa gärna dina vänner och bekanta, så är de också med och tävlar!



Lycka till med bloggandet!

Med vänlig hälsning,

Lajbanssons leksaker

2010-05-10 @ 09:50:07
URL: http://www.lajbansson.se/
Postat av: Mariam

Vi kommer och håller er vakna med lite dramatik. ;) Är det okej om vi kommer vid två? Messa ett svar för jag går inte ut på nätet mer. Ska vi ta med oss något?

Kram

2010-05-10 @ 09:53:08
URL: http://[email protected]
Postat av: Emmelie

Absolut!!! Det ska jag göra!

2010-05-10 @ 10:09:54
URL: http://lillyovi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback