Sångtävling och städbekymmer

2010-05-29 22:57:39 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Nu skulle vi tagit en bild på mej och maken. Vi sitter här i soffan med en varsin laptop i knät och med ESC på tven. Verkligen sociala klubben.

Vi har städat, städat och bakat i eftermiddag. Det konstiga är att tittar man runt i huset så är det fortfarande jätte stökigt. Vet inte om vi ska skylla på Mira som älskar att stöka till det medans vi städar. Vi plockar ihop och hon drar fram. En annan anledning är väl också min dumma ovana att lägga småsaker lite här och där, det tar ju en evighet att plocka ordning på allt när man väl tar itu med det.
Det tar emot att säga att jag är en ganska stökig människa. Vill gärna se mej som en tjej som alltid har det rent och prydligt runt omkring mej... men det är en illusion... Min mamma håller nog med. När vi åker och hälsar på uppe i dalarna så tar det ungefär 2 minuter innan vi helt bombaderat huset och spridit ut våra saker så att det ser ut som att vi bott där i en månad. Dålig ovana.

På tal om en helt annan sak. Det är nog första året jag ser på eurovision song contest och gillar mer än det svenska bidraget. Det fanns till och med flera bra låtar ikväll. Kul.

Näni nu ska jag sluta skriva.. jag är för trött för att komma med nåt bra.
Gonatt!

Kommentarer
Postat av: BLONDETTY

Vi ville kika in och ge en stor kram till alla FAB mamas på mors dag!



Hoppas att du har en UNDERBAR dag!



♥♥♥

2010-05-30 @ 22:12:03
URL: http://blondetty.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback