Ännu mera tyger och så en bekännelse

2010-10-07 19:39:48 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Idag fick jag hem en massa tyger igen! Denna gången mest enfärgat. Fleece i massor och även enfärgade tyger till mössorna. Ikväll ska jag sätta mej och klippa till de mössor som ligger på väntelista. Några som inväntat just denna leveransen. Hoppas att jag hinner sy färdigt alla mössorna nu i helgen, trots att det är bröllop och annat planerat.

Idag har jag även blivit nöjd med en av mina vintermodeller av mössorna. Kommer bild på den senare. Mira gillade iaf sin nya mössa och gick omkring och kallade sig själv för "sessa" hela eftermiddagen. Ni kommer att förstå varför när bilderna kommer.

Jag har en väldigt trött period just nu. Det kanske märks på mina inlägg. Jag hoppas några av er är kvar och läser när jag kommit tillbaka som den glada, pigga Therese igen. Jag är så glad över att få sitta vid symaskinen på kvällarna, det är lite av en höjdpunkt på dagen. Sitta där i brummandet och inte tänka på nåt eller ha ansvar över någon mer än mej själv och symaskinen. Min föskylning sitter inte längre i näsan utan i huvudet i form av huvudvärk och i kroppen i form av trötthet. Jag är glad att jag får sova på nätterna åtminstone.

Kommentarer
Postat av: CiliaH

Jag är kvar :)



KRAM

2010-10-07 @ 21:07:13
URL: http://www.ugglehuset.se
Postat av: ellenojag

Jag läser varje dag ;)



har fått sjukt många komplimanger för mössan även idag.. så tänkte passa på att skicka dem vidare till dig!



ha en mysig kväll! kram på dig

2010-10-07 @ 21:13:16
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Anna - Nybliven 2 barnsmamma

Men så är det ju. det går upp och ner. Väljer man att bara skriva om det bra så lessnar jag. Jag vill se en verkligperson i bloggen för ingen har det super hela tiden. så jag är kvar och klagar inte.

2010-10-08 @ 07:02:27
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback