Första gubben och lite juljobb

2010-10-23 12:53:50 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «




Igår fick Mira (och Theo) en griffeltavla av mormor och morfar. Mira körde igång och målade på den redan klockan sju imorse. Helt plötsligt har hon skapat sin första huvudfoting. Ser ni den längst till vänster? Lite fantasi får man ha, men en gubbe med ögon o allt är det minsann.

Igår var jag förbi jobbet och fick mitt första schema på väldigt länge. I slutet av november kommer jag att börja jobba lite extra. Det är speciellt att jobba i en smyckesbutik till julen och jag ser verkligen fram emot det. Visst är det stressigt men ändå en stämning som är svår att förklara.
Ska bli spännande att se hur mycket jag minns av kassa o allt. Förhoppnignsvis ligger all jobbkunskap och lurar där bak i huvudet bakom blöjor och barnsjukdomar.

På tal om nåt helt annat. Ikväll ska jag slå till o göra en brakmiddag. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Var länge sen jag verkligen tog mej tid att laga mat och om humöret och känslan håller sig till kvällen så blir det en festmåltid att bjuda familjen på.

Nu ska jag åka och handla lite medans barnen sover. Maken får va hemma med dom en stund.

Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max 2 år

Va roligt med festmåltid. Det är ju så roligt att laga mat när man har känner inspiration och man har några att bjuda den på =).



va duktig Mira är på att måla =)

2010-10-23 @ 15:02:30
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Sandra

Var roligt att börja jobba lite extra! Edvin har fått förskoleplats nu, 10 januari.. Känns lite sådär eftersom han inte fick på samma förskola som Alvin.. Så i slutet på januari börjar allvaret igen.. Mysigt med 3rättersKramar!

2010-10-23 @ 18:27:05
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Mariam

Hon är verkligen något extra den där lilla gullfian! Alltid har hon varit duktig men huvudfotingar redan nu... Wow! Noah försöker fortfarande få till ringar. :)

Roligt att komma igång med lite arbete, särskilt när det bara är som extrapersonal. Heltid är ingen höjdare men att få komma iväg några timmar per vecka är säkerligen helt lagom. Jag kommer och hälsar på!

2010-10-24 @ 11:30:34
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback