En vecka med noka

2010-09-08 21:15:50 Personligt
» Kommentarer(0) «


I måndags hade jag gjort en vecka med NOKA. En vecka med milkshakediet. Är ni nyfikna på hur det gick? Självklart gick jag ner i vikt. Det säger sig själv att man går ner i vikt om man äter mindre kalorier än man förbrukar på en dag. Det jag tycker är intressant är att se om jag lyckas hålla dom kilona framöver.

Efter en vecka med strikt diet så kan man inte återgå till att äta precis som vanligt igen. För att lyckas hålla kilona borta så måste jag även i fortsättningen äta lågkalorimåltider. Vilket egentligen inte är så svårt, bara man tänker till lite. Det rekommenderas också att man ska trappa ner försiktigt på noka och kanske bara byta ut en eller två måltider i början.

Att inte få äta någon riktig mat på en hel vecka har varit otroligt jobbigt. Jag ska erkänna att jag "syndat" några gånger. Jag var tvungen att ta något att tugga på.

NOKA i sig stod för vad de lovade - En effektiv viktminskning. Milkshaksen smakade ok men blev väldigt enformigt på sikt. Jag blandade ut dem med mer mjölk/vatten än vad som rekommenderades (Pga av att jag tyckte de blev för tjocka annars) och jag mixade även i mer färska bär för att få en mer naturlig smak.

Är du nyfiken på att smaka Noka så missa inte att man kan "gilla" dem på facebook och på så sätt få ett gratis prov. Klicka in dej på deras sida HÄR eller klicka på bilden nedan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback