Höstkampanjer på buzzador!

2010-09-02 10:05:29 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Fick i veckan ett mail från buzzador att de söker småbarnsföräldrar inför kommande kampanjer.

Som buzzador får du chansen att prova nya produkter och sedan dela ut prover och berätta för dina vänner om de olika produkterna.

Jag har hört rykten om att pampers kommer med en kampanj inom kort. Skynda dej att registrera dej och få chansen att prova massor av roliga produkter i höst!

Klicka dej vidare HÄR och registrera dej. På buzzadors hemsida kan du också läsa mer om vad det innebär att vara Buzzador. MEN... skynda dej att registrera dej för inom de närmsta dagarna går de första kampanjerbjudandena ut. 

Så här stod det i mailet om vad som kommer i höst och vilka de söker:
- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback