Långväga besök

2010-09-17 19:23:16 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Nu sitter vi och väntar in min familj som beräknas anlända vilken sekund som helst. Barnen är huuuur trötta som helst och vi har fullt upp med att studsa lillebror i knät samtidigt som vi busar med storasyster. Mira som inte sovit middag idag är i någon form av överskottsenergitrans... och skulle hon sätta sig ner lovar jag att hon somnar på två röda.

Nu har vi tjatat hela dagen om att mormor och morfar ska komma... så det vore ju snopet om hon somnade precis innan de dyker upp. Typiskt att båda är jätte trötta idag när de får va uppe lite längre.

Nu hör jag en bil! hej hopp

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad roligt att din familj kommer på besök! Hoppas Mira lyckades hålla sig vaken tills de kom!



Nästa vecka får jag min behandling. Har ingen aning om hur jag kommer må efter den. Mådde riktigt dåligt efter den jag fick förra gången, så jag vågar inte planera in så mycket. Men kom gärna förbi nån dag veckan efter det så kan vi leka lite nere i fotostudion! Vi kan ju köra på byte av tjänster... fotografering mot en mössa! ;-)



Är det fint väder kan vi ju även försöka få till några härliga höstbilder på barnen utomhus. Börjar bli lite less på allt regnande... snälla solen, kom fram nu!



Ha en trevlig helg! Kram kram!!

2010-09-17 @ 23:02:52
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: sandra

Roligt med besök!!

2010-09-18 @ 19:22:27
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback