Problemfyllda kakrester

2010-09-28 10:20:45 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Idag fick jag och Theo en skön sovmorgon. Vi blev väckta av en pigg storasyster klockan åtta. Vid den tiden hade maken och Mira varit uppe i en timme och maken var precis påväg till jobbet. Hur Theo kunde sova så länge förstår jag inte riktigt. Skönt var det iaf och nu känner jag mej pigg, utvilad och fylld med nya krafter.

Ute skiner solen lite då och då mellan molnen och det känns som en perfekt dag att ta en promenad med vagnen. Blir nog en tur ut i eftermiddag. leka i lekparken, gå på promenad och posta några paket med mössor.

Jag ska snart sätta på en kopp kaffe och kanske smaka en bit av kakan som blev över igår. Farligt att baka när det sedan blir över till en själv flera dagar efter kalaset. Jag gjorde en chokladkaka igår med äkta choklad i. Den skulle bli kladdig och god, men blev bara torr och smaklös. Så otroligt trist. Jag skyller på att jag inte lärt mej vår ugn riktigt. Trots att jag tog ut kakan 5 min för tidigt så blev den ändå torr. Ugnen är för snabb för mej helt enkelt.

Theo har just gått och lagt sig igen och Mira leker för fullt med sina dockor. Vilken mammalyx stund att kunna sitta vid datorn en liten stund:)


Kommentarer
Postat av: Emmelie

Så tråkigt med torr chokladkaka när man förväntat sig något mera saftigt o gott. Bättre lycka nästa gång. Så kul med nya syideer, jag snor iden om vantarna till Sandra samt en ide en läsare till dig gav om fuskpolo. Såå smart!

Nu är d inte långt kvar innan vi träffas, såååå kul! o d blir ju två gånger! grymt! kraaaam!

2010-09-28 @ 10:44:32
Postat av: Louise&Isabella

HEj! Nu har vi premiärprovat mössan. Den är superfin och efter bara två timmar iväg så fick vi hur många kommentarer som helst om hur fin den var! Jag tycker den kunde varit lite tajtare men det gör inte så mycket för så kan hon ju ha den destu längre! Tackar så mycket för den underbara mössan!

Kram Louise och Isabella

2010-09-28 @ 12:30:05
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Postat av: liiah

Ja, mössan har kommit :) jag blev jättenöjd, tackåbock! får jag en flicka kommer jag beställa en i rosa också ..



jag hoppas också barnmorskan är tillmötesgående och att kemin stämmer .. börjar bli lite nervös nu faktiskt..



kramkram!



2010-09-28 @ 14:17:33
URL: http://mrsvandeerkamp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback