Seg i skallen

2010-09-04 10:53:10 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Vi har en seg morgon här hemma. Natten var inget vidare då Theo vaknat massor och varit ledsen. Stackarn är så täppt i näsan att han inte kan andas när han har nappen i munnen. Ingen feber eller så än... jag hoppas den håller sig borta och att han mår bättre i nästa vecka. Jag blir galen om vi måste sitta hemma själva en hel vecka utan att träffa vänner eller gå till öppna förskolan.

Maken hade på förslag att vi skulle åka till monkey town idag. Det är ett lekpalats för barn. Mira skulle nog trivas bra... men jag känner mej själv inte så pigg på att åka. Huvudet värker idag med. Jag känner mer för att sätta mej med en kopp kaffe och en bra bok. Kanske sy lite också framåt eftermiddagen.

Vi får se vad det blir av den här dagen. Jag återkommer senare när jag är på lite roligare humör.

Kommentarer
Postat av: Annika - Vildes mamma

Stackare... Vi har det precis likadant här, dock var det jag som började med förkylningen (som har varit envisare och jobbigare än jag hoppats på). Vilde har haft två nätter med dålig sömn p.g.a. av att han inte kan andas (kräkte ner mig p.g.a. allt slem han svalt igår natt). Så nätterna består av vaken-pauser för att näsdroppa, trösta och ett tag inatt fick jag sitta upp med honom i soffan för att han skulle kunna sova med den förbenade näs-täppan. Haft lite feber från och till och verkar ha ont i halsen oxå, men hoppas på att vi ska vara på bättrings-vägen imorron. "Mormor" ringde idag och var nog lite "Vilde-sjuk" och ville träffas ;-) Men som sagt, vi får ju friskna till först... Hoppas du klarar dig ifrån det och att Theo stackaren är pigg och kry illa kvickt igen :-)

2010-09-04 @ 15:00:19
URL: http://leovilde.wordpress.com
Postat av: sandra

Usch sådana nätter är jobbiga!! Hoppas han blir bättre! Ja bilstolar är dyrt! Till Edvin köpte vi en acta graco som växer med barnet, han kan ha den tills han ska sitta framåtvänd. Man sätter den i en bas och sedan finns det olika steg, fast än så väger han så lite så han måste ha spädbarns steget :-)

2010-09-04 @ 19:26:49
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Hoppas att huvudvärken ger sig snart o att du får en bättre dag idag (söndag). Nu börjar oktober att närma sig med stormsteg, hur ser det ut för er sista helgen i oktober,dvs 29-31 o ev.1nov? Går d bra om vi kommer då? Anders är ju ledig fredagar så vi kan åka då o sen kan han ev ta en pappadag på måndag så vi åker hem då. Allt för att förlänga helgen lite=) kram! PS det blir 30års kalas för anders den 23 okt. ni är såklart bjudna men förstår om ni inte kan...kram igen!

2010-09-05 @ 10:08:35
URL: http://lillyovi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback