Stadsparken och fredagsmys (?)

2010-09-03 20:47:17 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag sitter här och klickar runt på alla internet sidor jag kan komma på och tycker är intressanta. Jag läser lite men minns i nästa sekund inte vad jag läst. Huvudet är urform och jag vill gå och lägga mej.

Kanske är det såhär man blir efter en fullspäckad dag med barnen. Jag och Mira började morgonen med att storstäda huset. Efter städningen blev det dax för lunch och sedan begav vi oss iväg till stadsparken med Jenny och tjejerna. Vi gungade, åkte ruschkanor och fikade. Urmysigt om du frågar mej! Tjejerna kom till sist igång och lekte bra tillsammans. Ja, det syns ju på bilderna hur kul de hade det.





Nu sitter jag på övervåningen medans maken laddat upp med chips, cola och fotbollskväll på nedervåningen. Fotbollen intresserar mej inte alls medans chipsen intresserar mej lite för mycket för att ens våga mej ner och säga hej. Jag hoppas innerligt att det är någon bra film på tven klockan nio!



Kommentarer
Postat av: Jenny Persson

Åååå,vilka jätte fina kort du har tagit på barnen, och vilket låååångt hår du har fått nu !!Vad det har växt på bara någon månad när vi sågs inne i stan ! =) Krya på er vännen ! =)Kramar i massor till er =)

2010-09-03 @ 22:19:23
URL: http://jennytranar.blogg.se/
Postat av: Erika

Fina bilder!

Ni verkar ha haft en toppen dag

KRAM

2010-09-04 @ 21:58:23
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback