Varför går tiden så fort när man har kul?

2010-09-18 19:53:27 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


Vi har som jag berättat tidigare min familj på besök. Barnen lever loppan och utnyttjar våra besökare till hundra. Mira har gått omkring med ett konstant leende på läpparna hela dagen. Morfar har inte fått vara ifred många sekunder, vilket jag tror han inte tyckt varit jobbigt alls. När jag skulle försöka byta blöja på mira ikväll blev hon helt hysterisk för det var självklart morfar som skulle göra det jobbet.

Theo har börjat prata som aldrig förr de senaste dagarna och nu låter det "pappaapa", "babbabaa" och tattatattataa" hela tiden. Åla gör han också mer och mer så länge han har saker på lagom avstånd runtomkring sig. Att åla efter oss eller från rum till rum har han ännu inte fattar. Jag tror inte att det dröjjer länge innan vi har en liten gullgroda hack i häl vart vi än går:)

Ikväll har vi hyrt en film som heter "All aboute steve", jag hoppas sandra bullock än en gång sköter sig och levererar en bra film.



Imorgon åker våra gäster hem och jag gråter en skvätt för att tiden alltid går så fort när man vill att den ska stanna upp för en stund.


Kommentarer
Postat av: Lina

Filmen ser riktigt rolig ut!!!



Du kanske har lust att ställa upp som veckans blogg, alt sno stilen (mini dagens) :)

2010-09-18 @ 20:27:53
URL: http://barnshoppingbloggen.blogg.se/
Postat av: Erika

vars bor dom då?



KRAM

2010-09-18 @ 21:08:18
URL: http://stoltmammatillmira.blogg.se/
Postat av: Britta bloggar

låter som att ni har haft en fantastiskt mysig helg!

2010-09-18 @ 22:04:54
URL: http://britta-bloggar.blogspot.com
Postat av: Mariam

En bra helg helt enkelt!

Roligt att Theo kommer fram för egen maskin. De brukar ju bli lite nöjdare då. Simon har dock kommit på hur roligt det är att stå så överallt hittar jag honom klättrande (på stolar, bord, sängar, bobcar osv). Han är riktigt duktig och igår började han gå utmed möblerna och byta mellan soffan och soffbordet. --> Vi har inga små bebisar längre!



Hoppas vi syns snart! Saknar verkligen dig och era mirakel.

2010-09-19 @ 12:15:02
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Oj, vad tyckte du om filmen...trodde jag hade varnat dig för den...tydligen inte=)

Rut o jag såg den för inte så länge sen just för att vi båda gilla sandra B. Men oj, vi förstod båda varför vi inte har hört talas om just denna film. Vi var väl inte så storm förtjusta i den kan jag ju säga...o slutet var ju helt katastrof!

2010-09-19 @ 13:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback