Lusselelle

2012-12-13 10:57:30 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


 
Vill bara kika in och önska glad lucia till er alla.Vi är hemma idag och myser jag och barnen. Så mycket man nu myser med 80% trots och gråt. Vet inte riktigt vad det är med dem idag. Inget går som jag vill och det är mest bara bråk hela tiden.  Håller tummarna att lyckan vänder och att vi får en mysig eftermiddag iaf.
I tisdags var vi  på barnens förskola och kikade på luciatåget. Så söta alla barnen! Jag är så glad att jag kunde komma ifrån och få kika på dem. Mira var stolt som en tupp efter "uppträdandet".

(Mira ser ni längst upp till höger på bilden och Theo är tomten längst ner till vänster som sitter med ryggen mot kameran)
 
På lördag hoppar jag på min mastodontvecka på jobbet och jobbar fram till julafton. Ni kan ju fråga mig på julafton om jag överlevt.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mariam

Stackare. Då får det bli art synas efter jul alltså för vi är fortfarande sjuka. :(

Svar: Va tråkigt för er att det blev så långdraget. Ja, då lär vi inte synas förrän efter jul. Kommer sakna er. Mira bröt ihop idag när det inte var några kompisar som var lediga eller friska nog att komma hit. Mamma är inte så rolig med andra ord.
Therese

2012-12-13 @ 13:13:19
URL: http://Mammamariam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback