Kålmården 2013

2013-07-19 07:53:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


 
Barnen kramar Bamse i "Bamses värld" på kolmården
 
 
Vi har nu hunnit med ett besök på kolmårdens djurpark. Både vi vuxna och barnen är väldigt nöjda med det semestermålet. Vi hade tre härliga dagar tillsammans med fam Palm och fick verkligen testa på campinglivet för första gången. Vi hyrde en stuga i en mysig skogscamping med noll mottagning på mobilerna. Helt avskärmade från resten av världen badade, sov och mös vi för fullt.
 
Kolmården rekommenderar jag verkligen till alla som funderat på att åka dit. Stort område (som verkligen behövde upptäckas under två dagar), många roliga djur, lekparker, shower och några karuseller. Vi lyckades pricka in den dagen de slagit besöksrekord för denna sommaren och det var hett hett hett i den gassande solen.... men förutom det så var det en toppen resa!
 
 
 
Nu ska vi njuta av några dagar på hemmaplan. Jag hoppas på strandhäng i massor. Vilken sommar vi har!
 
 

Klädd för bröllop

2013-07-14 11:47:06 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


 
Här är vi hela familjen laddade inför bröllopet igår. Det var ett jätte fint bröllop med en brud som var vacker som en dag. Tänk att lilla Anna blivit så stor och gått o gift sig nu. Får mig att inse att jag själv inte är tonåring längre.
 
Idag ska vi på årets traditionella släktmatch och sedan blir det bröllopsmatrester hemma hos farfar och Karin. Roligt att få fortsätta bröllopsyran i ytterligare en dag och träffa goa vänner och släkt.
 
Imorgon bär det av neråt landet igen... fort denna veckan gått.

Första semesterveckan

2013-07-13 09:20:10 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
 
Vi har haft några underbara dagar här uppe i dalarna. Badat, solat o busat.
 
Idag är det bröllop för Makens lillasyster. Ska bli roligt att träffa massa folk och ha en härlig kväll i kärlekens tecken.
 
På måndag bär det av hemmåt igen och då styr vi bilen mot kolmården för två roliga dagar där. Jag håller tummarna att vädret håller i sig så att vi får fortsätta njuta av semester och sol.
 
 
 
 
 
 

Som fiskar...

2013-07-12 06:49:07 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «På resa genom sverige

2013-07-12 06:41:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


i tisdags blev det en liten tur på några av sveriges småvägar. Vi besökte Vadstena slott och badade på en av vätterns längsta stränder som ligger i motala.

Nu har dagarna redan försvunnit och halva veckan gått. Vi befinner oss i dalarna. Imorgon är det bröllop och sedan åker vi hemåt på måndag igen. Första semesterveckan är då avklarad.

första semesterdagen

2013-07-08 07:48:47 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «
Första semesterdagen är påbörjad. Jag vaknade kl 6.45 och kunde inte somna om. Nu en timme senare sitter jag ute på altanen och äter frukost. Jag har hunnit med en promenad och känner mig nyttig och pigg. Resten av familjen sover. Jag måste säga att känslan av att sitta uppe själv när resten av familjen sover är bland de skönaste jag vet. Älskar att sitta o höra hur det snarkar från alla rum. (Även om jag oroar mig över att båda barnen borde kolla sina polyper).

Idag ska vi till banken och binda om våra lån. Har även några fler "nytto" grejjer på schemat. Om man bockar av allt sånt första dagen så kan man ju njuta av semestern sen.

cirkusscott i stan

2013-07-05 23:07:52 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «

ikväll har vi varit på cirkus. Jätte mysig kväll med barnen,maken och min svåger. Härlig start på semestern även om det för mig blev en tjuvstart då jag ju jobbar två dar till innan ledighet.

Sista veckan innan semester

2013-07-01 10:27:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) « 
Det var två tokiga barn jag fick hem igår kväll. Det blev ett mycket kärt återseende. Theo som hade sovit två timmar på resan var inte så sugen på att sova utan satte istället igång att leka med alla hans bilar. Rätt förståeligt, jag skulle inte heller vilja gå o sova direkt om jag varit borta över en vecka från huset. Han somnade sedan någongång efter 22... vilket är alldeles för sent egentligen och kommer antagligen att märkas på humöret framåt eftermiddagen idag.
 
Idag var det iaf pigga barn som lämnades av på förskolan och jag tror allt att de saknat även kompisarna där och alla leksaker.
 
Sista veckan nu med jobb och förskola, sedan blir det semester i fyra långa veckor. Ska bli fantastiskt skönt! Vi börjar semestern uppe i dalarna för att vara med på Makens systers bröllop. Härlig start på semestern.
Sedan blir det kålmården och liseberg. Längtar!