Bebben i v 22

2013-10-31 12:48:45 Graviditeterna
» Kommentarer(0) «


 
Då har vi gått in i ny vecka igen. V 22 nu och det går framåt även om det för tillfället känns oerhört segt. Magen växer och jag börjar undra vart detta ska sluta. Vikten har skuttat alltför mycket uppåt de sista veckorna och jag hoppas innerligt att det blir som med Theo att jag står still sista halvan av graviditeten. Att tänka på alla graviditetskilon som sedan ska kämpas bort gör mig lite deppig, jag försöker tänka på vad vi istället får och hoppas på att kroppen kommer i form så småningom oavsett hur mycket jag går upp nu.
 
Jag fortsätter kämpa på med mitt illamående, foglossningen och sammandragningarna. Jag sitter här varje kväll numer och har väldigt ont i både mage och rygg. Dessa veckor tycker jag är extra nervösa och oroliga och det är omöjligt att inte tänka tillbaka på tiden då jag blev inlagd med Mira. Att det var så nära att hon ville komma ut redan då i v 23/24. Utsattheten att ligga där på förlossningen och inte ens få gå och hämta mat själv. Jag hatade det och hoppas att jag slipper samma oro denna gången.
 
De positiva sakerna är att jag känner bebisen dagligen nu. Fortfarande inte utanpå magen, vilket irriterar Mira väldigt. Det är så mysigt att varje lugn stund och efter att jag ätit känna det där fladdret som mer och mer börjar bli rejäla kickar. Jag tror bebben gillar clementiner lika mycket som jag då han alltid vaknar då jag ätit sådana. Det är väl min gravidcraving just nu - clementiner.
Liksom när jag väntade Theo är jag inte alls så sötsugen och tom chipspåsarna ligger orörda. Inget jag tänker kämpa för att få tillbaka sug efter:)
 
Jag ser fram emot de olika delmålen. 100 dagar kvar, 10 veckor kvar... just nu är det som sagt bara seeegt. Saknar jobbet och det sociala livet!
 
 

Detta med barnkläder

2013-10-23 14:46:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Jag älskar barnkläder! Kan köpa hur mycket som helst. Har dock försökt att skära ner på mina inköp en hel del. Sparar och köper det jag verkligen vill ha. Istället för 10 plagg på rean så går jag på menadi party och köper en varsin tröja till barnen som jag verkligen inte vill va utan. (Sen får jag mer för märkeskläderna när jag sedan säljer, tjänar mer på det än att hamstra från h&m. tex.)
 
Men så gillar jag att fynda. Speciellt nya plagg till kanonpriser. Idag var jag ner på stan i ett ärende och passade på att strosa i affärer en liten kort stund. (tills illamåendet och foglossning sa stopp)
Kappahl hade köp 3 bet för 2 på barnavdelningen och på lindex hade jag 30% kupong på ett köp. Perfekt!
Köpte på mig några set med julkläder till barnen, för det var vad de behövde just nu och man vill ju passa på innan allt tar slut.
 
Kolla här va fina de kommer bli!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miras är köpt på kappahl (ca 250kr totalt) och Theos på lindex för 216 kr, de ni tyckte jag var kanonpris för fyra plagg! Skjortan är med små stjärnor på. Det kan inte bli mycket bättre tycker en stjärntokig mamma som jag.
 

Bulle

2013-10-22 21:38:03 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «
Idag har jag haft en lugn dag i soffan. Jag jobbade mina två timmar på morgonen och kunde sedan koppla bort det. Det funkar bra de flesta dagarna att jobba de där två timmarna och det gör mig gott att vara lite sysselsatt. Däremot måste jag bli bättre att planera hur mycket jag ska göra varje dag så att jag hinner inom leveranstiderna. Fått många beställningar på sistone, vilket är jätte roligt men ännu viktigare att jag planerar och tänker på min kropp så att jag orkar några månader till.

Sitter just nu o ser på svenska hollywoodfruar. Jösses vilket gäng. Mina skämskuddar är förbrukade för längesen.

Det här med mardrömmar och nattskräck igen

2013-10-22 08:04:24 Huset & Inredning
» Kommentarer(0) «


 
 
Återigen i morse så vaknade jag av att Mira hysteriskt ropade på mig och var ledsen. Hon hade drömt en mardröm igen där hon och Theo hamnade i fängelse. Igår var det häxor. Vår lilla tjej har alltid varit och är en väldigt tänkande tjej. Vi brukar säga att råkar man av misstag ge henne ett bekymmer eller en ny tanke på kvällen så ligger hon vaken och ältar detta hela natten sen. Det verkar tyvärr så att oavsett om hon är vaken eller sover så snurrar det mycket i hennes lilla huvud och det resulterar ofta i dålig sömn och mardrömmar.
 
När hon var kring två år (minns inte riktigt ålder) så hade hon den sk nattskräcken på riktigt. Hon kunde vakna och vara helt hysterisk men nästan sovandes bara skrika och skrika. Det gick inte att få kontakt med henne. Det enda som kunde lugna var att hålla om henne och vyssa lite, sen somnade hon oftast till sist med en vällingflaska i handen och kom till ro igen.
 
Nu är det lite skillnad, för nu kan hon berätta om drömmarna och det som lugnar henne är att kramas och hålla om henne samtidigt som man förklarar för henne att det bara var en dröm och att det inte kan hända i verkligheten. Ett tag drömde hon mycket om tjuvar och för att "bota" det fick vi till sist sätta ett bättre lås på altandörren utanför hennes rum.
 
Man känner sig ibland så otillräcklig när man ska trösta och förklara och ingenting hjälper. Jag hatar att se lilla älsklingen så ledsen och rädd. Man vi skydda dem från allt ont i världen och inser att hur man än gör så måste de ändå till sist möta alla de där jobbiga sakerna. Vi kan välja att ta bort alla böcker ur vår bokhylla som inehåller häxor, troll och onda figurer, men när de kommer till förskolan dagen därpå så läser de ändå samma böcker. Är det då inte bättre att vi läser dem här hemma också och då har möjlighet att i lugn och ro förklara för barnen att det är i sagornasvärld allt händer och inte i verkligheten där vi bor. Jag vet inte. Känner mig väldig rådvill och osäker på vad som är det bästa egentligen. Jag hoppas bara att Mira snart kommer över denna perioden och får ha en period med glada drömmar istället.

Nattskräck och graviditetskrämpor

2013-10-21 19:27:54 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Hej bloggen. Just nu har jag väldigt ont i magen och värre illamående än jag haft på några dar... eller lördagen var ju ingen höjdare med migrän och hemskt illamående hela dagen iofs. Har slarvat med maten idag och ätit konstigt dessutom har jag inte haft nåt bra att dricka i kylskåpet... ja ni vet ju att ramlösa varit min räddning och den var tillfälligt slut idag.

Jag är så fruktansvärt trött på att må såhär. Haft mina dalar denna helgen där jag bara velat ge upp och lägga mig under täcket och sova dessa återstående 20 veckorna.

Det är väldigt både psykiskt och fysiskt påfrestande att må såhär dag ut o dag in... ändå vet jag att jag är lyckligt lottad som vet vad smärtan/det jobbiga beror på och jag vet att det har sin tidsbegränsning. Men, ändå... det är jobbigt.
 
Den här natten gick också till topplistan på "värdelösa nätter". Jag borde egentligen inte få klaga för vi har det så bra egentligen och barnen sover oftast i sina sängar och hela nätter. Det "värsta" som händer är att ett eller båda barnen vill komma över och sova hos oss på morgonsidan och det kan ju tom vara mysigt ibland. Men inatt var det inge roligt och att ligga och disskutera huruvida det finns häxor eller ej kl halv fyra efter att man själv haft svårt att sova under början av natten, var väl mindre kul. Framförallt led jag med Mira som drömmer mardrömmar och som sedan inte kunde somna om på resten av natten/morgonsidan. Så med minimal sömn i natt och krämporna på det så känns det mesta rätt pissigt just nu.
 
Nya tag imorgon va
 
 

It´s a boy!

2013-10-17 21:25:19 Graviditeterna
» Kommentarer(2) «


Miras kommentar när sköterskan berättade att det var en lillebror i magen var: "Åhh nej, jag vill ju ha en lillasyster ju". Mira hade förvarnat mig innan ultraljudet och sagt att om det blir en pojke så skulle hon börja gråta. Riktigt så illa blev det ju inte, men hon sa flera gånger under dagen att hon inte var nöjd med resultatet.
 
När vi kom hem hade Mira en lektion med Theo och berättade vad man kunde se på bilden från ultraljudet.
Intressant proportion på de manliga delarna jämfört med resten av kroppen tycker jag.
 
Själv trodde jag verkligen att det var en flicka denna gången. Min kvinnliga intuition är alltså inte att lita på överhuvudtaget. Jag hade tom gått och köpt en klänning till bebisen i förra veckan.
 
Ärligt talat så hade jag hoppats på en flicka. Jag vet att man inte får säga så eller önska så. Huvudsaken är att man får ett friskt barn... och absolut det är det viktigaste men jag hade ändå en liten önskan. Jag har länge gått och smygkänt o tittat på alla söta tjejbebisplagg. Jag sörjer att jag inte får plocka fram alla Miras gamla kläder för att använda dem igen. Självklart sitter det inte bara i söta kläder utan även i en djupare känsla än så... men lite gör det mig ändå ont att få lov att gå förbi allt rosa. Lillebror är verkligen älskad redan och det oavsett kön så jag hoppas ni tar mina ord på rätt sätt.
 
Hjälp va Mira kommer att bli mammas tjej framöver, ännu mera än hon redan är. Tack o lov att hon gillar rosa och flickigt precis som jag. Tack o lov att hon gärna är "mammas flicka".
 
Jag är glad att vi tog reda på könet. Nu känns det så mycket mera verkligt. Vi kan prata om "lillebror" istället för "bebisen" med barnen. Jag kan boa och fixa i blått och grönt (Unisex vad är det?;)) och tänka på den lilla bönan i magen som en liten grabb. Det gör att "magen" får en personlighet och vi får ett annat band till varandra även innan födseln.
 
Vi övervägde dock en sekund att hålla det hemligt. Tills jag insåg att klart att Mira måste få prata om lillebror då hon varit med och sett honom idag. Och... hur lätt är det att hålla nåt hemligt när varje människa vi stöter på får höra att "mammas bebis" minsann har en snopp (tydligen ingen liten sådan heller).
 
Theos kommentar till att det var en pojk var: "Jaha. Då ska han heta Tavla i efternamn och Pil i förnamn"
 

Ultraljud v 20

2013-10-17 14:37:00 Graviditeterna
» Kommentarer(20) «


 
 
Idag har vi gjort rutin ultraljudet. Sååå roligt att få träffa lilla ärtan och se hur hen sparkade och hade sig. En riktig liten buse var det minsann. Fick förklaringen till varför jag inte känt sparkarna riktigt än även om jag känner det massor "inuti". Moderkakan ligger nämligen i framvägg och gör att sparkarna dämpas lite. Hoppas dock att bebben blir stor nog snart så man kan känna igenom. Tror att de stora barnen skulle uppskatta det.
 
Jag var så sjukt nervös innan ultraljudet. Mer nervös denna gången än med någon av de andra två barnen. Kändes inte som att vi skulle kunna ha sån tur att få föda tre friska barn. Jag övertygade nästan mig själv till sist om att det måste vara något fel på pyret i magen.
 
Mira vaknade tiiiiidigt i morse och har hoppat hoppsasteg och sjungit hela morgonen. Så glad och förväntansfull. När vi kom ut från ultraljudet suckade hon och sa "Nu mamma har jag jätte ont i magen efter det här".
Jag velade in i det sista om det verkligen var rätt beslut att ta med henne med tanke på alla tråkiga besked man kan få på en sån här undersökning. Nu hade jag ju varit på ultraljud tidigare och då kändes det på nåt sätt lite säkrare iaf och att det värsta som kan hända inte borde kunna ske. Jag hade förberett maken på att han skulle få gå ut med Mira om det blev någon känslig information.
Jag är så glad såhär i efterhand att vi hade henne med oss. Hon satt i pappas knä och höll mig i handen under undersökningen. Hon var så tyst och duktig hela tiden. Enda tills de berättade vad det var för kön på bebisen... men mer om det vid senare tillfälle.
 
Nu känner jag mig lugn inombords och tacksam över att allt såg bra ut. Tänk att man kan älska någon innan man ens har träffat. I perspektiv till underverket vi skapat tillsammans jag och Maken så är mina krämpor ingenting. Jag kan stå ut allt och kämpa varje sekund dessa nio månader bara jag vet att jag får träffa den lill* sedan.
 
Beräknat födelsedatum 12 mars 2014 <3

V 19 och dagen innan rutin ultraljud

2013-10-16 19:34:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Hej tårna, snart syns ni inte mera!
 
 
Igår var en riktigt pissig dag. Jag satt o såg på Dexter hela dagen förrutom drygt två timmar då jag sov istället. Måde asdåligt hela kvällen sen med.
 
Idag när jag vaknade kände jag att jag hade lite mera energi. Tog en promenad på 10-15 min till postlådan och sedan satte jag mig och sydde. Gjorde färdigt några beställningar och svarade på mail. Hade några timmar att ta igen från gårdagen också.
Tyvärr sitter jag nu här med stenhård mage och ökat illamående, så att ta igen gårdagens missade timmar vid symaskinen var ingen bra idé. Bara på senaste veckan har jag märkt en stor skillnad på ökade sammandragningar och framförallt att magen blir överansträngd och stenhård på kvällarna om jag gjort nåt speciellt under dagen (vilket alltså räcker med en liten promenad eller att jag sitter på golvet och klipper ut mönster)
 
Imorgon är det iaf ultraljud och jag längtar sååå! Så nyfiken på att få veta om det är en flicka eller pojk. Ser också fram emot att bara få ligga där och titta en stund på vårt lilla underverk. Mira ska följa med mig och maken dit, vilken ska bli en upplevelse i sig att få dela det med henne.
 
Så vad tror ni nu? Pojk eller flicka?
 
 

Magisk vecka?

2013-10-15 09:22:00 Graviditeterna
» Kommentarer(1) «


 
Såhär myigt kan det se ut här på morgonen när min lilla mysgubbe vaknat.
 
Jag är väldigt trött och slut i kroppen idag. Hade tänkt ta mig ut på någon liten promenad, men jag kan inte förmå mig själv att lyfta på rumpan och ta mig någonstans.
Blev så less på allt i morse då jag för ett ögonblick inte tänkte mig för utan svalde mina tabletter mot illamåendet med ett glas vatten. Två sekunder senare fick jag rusa till toaletten. På typ fyra månader har jag inte kunnat dricka ett helt glas vatten utan att spy. Vanligt kranvatten är verkligen det som triggar igång mina kräkreflexer mest. Vilket är ju helt sjukt när jag egentligen älskar vatten och dricker det till allt vanligtvis. Numer måste det vara kolsyrat vatten eller en skvätt saft i, då går det bra.
 
Vecka 20 är och har varit mitt mål länge nu. Jag vet att jag blev lite bättre på illamåendefronten vid den tiden när jag väntade Theo. Jag vet också att många säger att v 20 är en av de magiska gränserna precis som när man säger att i v 12 så går illamåendet över för de flesta. Går det inte över i v 20 brukar det dock inte gå över alls utan man får stå ut med det resten av graviditeten. Återstår att se, men de här "magiska" veckorna får mig alltid att må lite sämre psykiskt när jag inser att jag inte är som "normen" och blir bättre som man bör.
 
 
 

Kvalitetstid med moster och Vicke

2013-10-15 08:50:03 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
I söndags tog min syster och hennes sambo med sig barnen till stadparken och lekte några timmar. Jag uppskattar verkligen dessa små stunder när de erbjuder sig att ta barnen. Både för att jag och maken får chansen till några timmar på tu man hand men också för att jag vet att de själva också får energi av och vill vara med barnen. Jag tror alla fyra sken lika mycket när de kom tillbaka från utflykten, även om de vuxna säkert somnade rätt ovaggade när de kom hem sen på kvällen:)
 
Mira hade träffat en kompis vid lekparken. Simon hette han. Jag frågade Mira om hon blev kär i Simon, varpå jag fick svaret. "Mamma, vi pratade faktiskt inte denna gången om vi skulle bli kära i varandra eller inte" Så suckade hon och himlade med ögonen åt mig.
 
Vi hade en skön helg och jag som är ensam hemma hela dagarna njuter verkligen av att det blir lite fart och fläkt när hela familjen är hemma.
 
 

Kasslerskinkor och simfötter

2013-10-11 10:46:08 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


 
 
Fattar ni att jag somnade efter mitt blogginlägg igår och tog mig inte upp förrän typ tre timmar senare! Snacka om att vara känslig mot aktivitet. Känns ju inte som att ett besök hos sjukgymnasten och en halvtimmes promenad ska behöva landa i tre timmars sömn.
Idag har jag varit och simmat en liten stund efter att jag lämnade barnen. Plockade fram min gravidbaddräkt som jag köpte sist vi var till gekås. Visade sig att det var en storlek mindre än vad som stod på lappen så med kasslerskinkor och halva brösten framme hoppade jag lätt som en fjäder i vattnet. Blir galen på alla sega gubbar o tanter som ska simma två och två i simbassängen. I banan för snabbsimmare simmade två gubbar i sakta tempo och där är det så smalt att man inte kommer förbi varandra = mycket irriterande. Fullproppad med illamåendetabletter och tabletter för halsbränna så funkar det helt ok att simma en stund. Mådde inte så bra efteråt dock, men ändå nöjd att jag tog mig ut på någon motionsaktivitet. Måste ju testa mina vingar lite och se vad kroppen klarar av om jag ska kunna jobba framöver igen.
 
Idag ska jag försöka undvika att sova tre timmar... men det blir nog ändå en lugn eftermiddag innan det är dax att hämta barnen igen.
 
Fredag idag det betyder att helgen är på ingång. Inga planer har vi men det ska bli mysigt att ha hela familjen hemma i två dagar.

Sjukgymnasten

2013-10-10 13:14:01 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
 
Idag har jag varit till sjukgymnasten. Ett bra besök med bra råd och tips. Hon trodde absolut att det var foglossning pågång men framförallt min "gamla ryggskada" som spökar mest. När jag gick hos kiropraktorn kom det ju fram att jag hade ett ben som var kortare än det andra samt att min ryggrad ligger som i ett S. Detta påverkar mig mer nu och på lite annat sätt när jag är gravid och har ändrat hållning. Jag fick en bra övning som jag ska köra två ggr om dagen. En bra spark i rumpan till att göra lite hemmaträning som jag ändå tänkt ett tag nu att jag måste börja med.
 
Jag tog mig även ut på en promenad efter sjukgymnasten och lyssnade på senaste avsnittet av Hanna & Amanda. Underbara kvinnor.
 
Nu känner jag mig helt mör i kroppen så det blir sängläge resten av dagen. Känner mig väldigt "tung" och trött också så det får nog bli en timmes sömn. Tänkte på det igår att det faktiskt var några dagar sedan jag sov middag, den värsta tröttheten verkar ha försvunnit. Skönt.
 

Fotobok året 2013

2013-10-09 15:11:40 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


 
 
 
 
 
 
Jag brukar göra en fotobok för varje år. Just för att slippa ångesten över att alla bilder kan försvinna med en eventuell datorkrash (har en extern hårddisk för bilder, men den kan ju också pajja). Nu fick jag tag i en rabattkod där jag fick en gratis fotobok. Tyvärr var den inte nog tjock så jag fick inte plats med hela året. Det fick bli en halvårsbok. Nu har jag bara året 2011-12 kvar att göra också för de har jag inte gjort ännu.
 
Det märktes dock i denna att jag inte har hela huvudet med mig. Jag gjorde den dels väldigt snabbt under en förmiddag eftersom rabattkoden höll på att gå ut och sedan mådde jag väldigt dåligt när jag satt med den och försökte koncentrera mig några timmar. Har några dublettbilder i den och några bilder som saknas... men en fotobok är en fotobok och åtminstone en sak på "borde göra" listan att stryka.
 
Fotoboken är beställd från fotobox och jag tyckte den blev jätte fin. Verkar vara bra kvalitet.

Krämporna är många och dagarna äro långa

2013-10-09 14:58:00 Graviditeterna
» Kommentarer(0) «


 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fortfarande v 18 och detta är två nytagna bilder på den växande bebishyddan.
 
Krämporna är som sagt många och jag har tappat räkningen på vilken sjukskrivningsvecka jag är hemma på nu. Dock inte jobbat sen början på juli och det blir ju några månader vid det här laget.
 
Jag hatar känslan av att man bara sitter av tiden. Att dagarna bara rullar iväg och jag varken får nåt nyttigt eller roligt gjort. Höjdpunkten denna veckan är ett besök hos sjukgymnasten och nästa vecka är det ultraljud. Men det är väl såhär det är nu en period. När jag sedan tänker tillbaka på den här tiden så hoppas jag att jag kommer att känna att det var en liten del av mitt liv och att det var värt varje liten minut.
 
Jag jobbar i nuläget 2 timmar om dagen med firman och det känns bra att jag orkar göra iaf något och inte bara vara sjuk. Vissa dagar blir det dock en timmes jobb och sedan sängen innan jag orkar slutfölja arbetsdagen, men det är väl det som gör att det funkar. Att jag är hemma och jobbar och kan styra tiden efter dagsform.
Idag har jag roat mig med bokföring och att laga och serva en av symaskinerna.
 
Något annat viktigt för dagen! Glöm för all del inte bort att Grey´s anatomy har säsongsstart ikväll!:)
 
 

Foglossningsbälte och nysytt till bebben

2013-10-07 20:07:48 Graviditeterna
» Kommentarer(2) «


 
Idag har jag varit och provat ett foglossningsbälte på mvc. Förra graviditeterna har jag klarat mig utan bälte, eller rättare sagt fått foglossning så sent att jag inte tyckt det var värt att köpa något. Vet inte riktigt vad jag tycker. Just nu är mitt problem framförallt då jag sitter/ligger och förflyttar mig. Jag kan gå kortare promenader men får väldigt ont efteråt. Kanske skulle ett bälte vara lite förebyggande vid promenader och göra att jag inte får så ont efteråt? Någon som testat och kan komma med tips/råd?
 
Idag har jag haft många tankar mot framtiden och kommande familjemedlem. Kanske var det det som gjorde jag att jag helt plötsligt bestämde mig för att sy nåt till lilla loppan. Det bev en liten overall och jacka i st 56. Coverlocken ville inte som jag ville och den sabbade i stort sett båda plaggen, men synar man inte så noga så är de riktigt gulliga tycker jag.
Jag tycker att det är så svårt att sy nåt riktigt unisex. Jag gillar ju att ha söta flickiga kläder på tjejer och pojkigt på pojkar. Lila/gult funkar väl på båda ändå, eller va tycker ni? Kurbits är väl lite mera flick... men det tyget kommer ju ändå inte att synas så mycket:) Om drygt en vecka så vet vi om det blir en pojk eller flicka. Så spännande!
Att sitta två timmar och sy detta var tyvärr inte det bästa för min rygg och fogar så nu blir det sängläge med ett glas mineralvatten för att dämpa illamåendet som också alltid blir värre framåt kvällarna.
 
 
 

Tårarna rinner

2013-10-04 10:19:36 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Seriöst. Hur blödig får man va!? Imorse började tårarna rinna när jag kom upp och fick se barnprogrammet som Mira satt och såg på där två småtjejer fick sjunga med sin stora idol Molly sandén. Jag kommer på mig själv med att bli tårögd och ibland börjar jag hulka innan jag fattat att jag själv gråter. Dessa gravidhormoner är inte att leka med alltså.
Mina andra tårar för dagen kom när Theo kröp intill mig och ville sitta nära nära när han tittade på tven. Dom där orden "Jag älskar dig mamma" som kommer så ärligt och spontant. Älskade barn.
 
 
Mina känslor sitter lite utanpå kroppen just nu och det betyder väl att jag har närmare till både skratt och tårar. Idag ska jag och syrran vara sjuka tillsammans och jag ska åka och hyra en film. Har lovat mig själv att välja en komedi, för man får ju välja sina tillfälle till att gråta... även om jag säkert kommer hitta något snyftigt att gråta till i en komedi också.
 

Dagens sanning

2013-10-01 19:20:33 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Att ha övertro på sin bil och dess förmåga att hålla sig hel och "frisk" i flera år utan service är som att strunta i att gå till tandläkaren på fem år i hopp om att tandvårdsbidraget ska täcka räkningen.
Både bilen och tandläkarräkningen kommer att krossa alla dina förhoppningar och lämna dig med en tom plånbok.
 
Dumma dumma bil.