Att samsova eller inte

2013-09-25 22:42:41 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «




Såhär såg det ut ikväll när jag skulle gå o lägga mig. Lite ockuperad säng kan man säga. Barnen är inne i en trasslig kvällsperiod. De vill inte sova o kommer upp om vartannat med div frågor och begär.

Jag o maken har i hela det här valt att prioritera om vissa regler och går efter mottot. "Huvudsaken de sover, inte vart de sover".
Som en klok vän sa "Allt går att bryta när man sen vill och orkar det". Det kanske inte går jätte smidigt men jag vet att vi kommer att få dem att somna ordentligt i sina egna sängar när vi väl bestämmer oss för att det är det som gäller.

Just nu är jag glad att de somnar innan halv nio och behöver de mamma o pappas säng för att lyckas med det så är det ok.

Däremot samsover vi inte hela nätterna, det mår varken vi eller barnen bra av. Jag är glad att båda enkelt kan flyttas över till egna sängen när vi sedan går o lägger oss... där sover de sen hela natten... oftast.

Kommentarer
Postat av: Petra

Ja men det är väl inget problem;) vi gör detsamma men ändå kommer alltid ngn upp på nätterna! Min tonårsdotter sover dock själv haha så det finns hopp jag lovar.kram

2013-09-26 @ 19:34:52
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback