Vintermössor med öron

Nu har jag fått till mönstret riktigt på vintermössorna med öron. Det som saknas nu är en riktig bild på hur de ser ut när de sitter på. Theo har inte varit på sitt soligaste humör direkt när jag försökt fota honom, så ni får vänta en stund till innan det kommer upp en sådan bild:)

De finns iaf att beställa från och med nu och kostar 160 kr. Fleecefoder och trikåtyg. Välj bland alla tyger under kategori "tyger".

Idag och imorgon jobbar jag långa dagar så mina mailsvar kan dröja lite längre än vanligt. Hoppas ni har tålamod med det.

Önskar er en kanondag!

Kommentarer
Postat av: Petra

Hej! Här kommer en viktig anteckning till dig ;)

För det gäller att vara ute i god tid- Och du kan ju göra så mycket fint!

Under december månad (ja alla adventshelgerlörd och söndag 10-18) kommer vi att i LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger (första advent finns bara ute platser lediga), mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!

KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

2011-10-23 @ 21:16:09
URL: http://www.levvackert.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback