Tomtebyxor, luciadagen till äraIgår kväll när jag kom hem från jobbet fick jag ett infall att jag såklart fick lov att fixa ett par tomtebyxor till Theo som han kunde ha till förskolan idag. Tur för mig att jag hade ett bra mönster att gå efter och att det gick hyffsat snabbt och smidigt att sy ihop dem.

Första gången jag även sätter mina namnlappar på ett plagg. Är stolt över att äntligen få kalla firman för Mireo.

Byxorna är i en haremmodell med lite pös i grenen. Jag är nöjd med modellen och de passar Theo bra. Lite långa än så länge bara, men de växer han nog snart i.

Vill passa på att önska er alla en super mysig luciadag!


Julklappar på radIgår packeterades x antal paket med julklappar som ska skickas ut i vårt avlånga land.
Så roligt att många av er återkommer med beställningar gång på gång. Jag tar det som ett mycket bra betyg att ni vill köpa mina mössor och andra produkter för att ge bort i julklapp, doppresenter och födelsedagspresenter.

Igår gjorde jag färdig denna beställningen till två tvillingtjejer. De ska få en varsin prydnadskudde och matchande scarf. Kudden har deras namn påsytt och en söt spetskant runtomkring. Det ena settet är i grått med rosor och det andra i rosa med rosor. (syns dåligt på bilden att det är olika nyanser på tygerna)Ni är fortfarande välkomna med era beställnignar såklart. Dock kan jag inte garantera leverans innan jul. Maila mig med en förfrågan så återkommer jag med leveransdatum.

Nu börjar det bli julstämning här hemma. Snö och adventsstjärnor i fönstren. Har ni fått julstämning ännu?

Nysytt och leveranstider innan julMitt huvud och rygg tycker att jag gjort mitt för idag. Jag får trycka alla namn vid ett senare tillfälle.
Många beställningar som ligger på tur, men än så länge håller jag min leveranstid på två veckor ganska bra.

Nu snart är det sista rycket innan jul.

Före den 4 dec (Nu på söndag) behöver jag din beställning om du vill ha din leverans före jul!