Vinterrea!

Nu har jag startat vinterrea på min facebooksida. Först till kvarn så skynda fynda!

Mössor, halsdukar, scarfs och haklappar till super priser. Jag behöver tömma lagret inför våren så passa på!

Du hittar rean <HÄR>


Haklappar från 30 kr/st



Scarfs från 40 kr/st



Mössor från 50 kr/st

Fler bilder hittar du på facebook <HÄR>

Beställningar och mailproblem



Lite kass bildkvalitet men här har ni några av de beställningar som sytts under gårdagen.

Hoppas paketen hamnat hos nöjda kunder idag.

Min mail har krånglat några dagar men verkar nu vara på benen igen. Om du saknar svar från mig får ni gärna höra av er. Jag har mailat de som väntat på svar imorse. Ber om ursäkt om jag missat någon.


Första advents pyssel

Idag är det första advent och då fick självklart symaskinerna vila från mössorna och istället producera lite annat fint. De här hjärtanen gjorde jag och syrran i fredags och duken blev sydd imorse. Nu är vi redo för snö och jul!:)


Drakar, fordon och annat "barnsligt"

Mina senast sydda beställningar. Jag älskar det nya draktyget! Någon som håller med om att det är läckert?





Fick en rolig beställning där jag själv fick välja tyger till kundens mössor och scarfs. Jag hoppas lille Adrian blir nöjd med sina nya saker. Själv är jag löjligt fötjust i dessa tyger. Mössan till vänster är vändbar med drakar på ena sidan och apor på den andra. Känner ni igen sången!? "Fem små apor hoppade i sängen..."

Julerbjudande! Missa inte det!

'

Passa på att köpa julklappar eller en värmande mössa innan snön kommer. Just nu är det erbjudande på den fleecefodrade namnmössan. Går givetvis att få utan namn om man så önskar.

Du väljer själv bland alla tyger som finns under flik tyger/trikåtyger. Jag reserverar mig för ev slutförsäljning och meddelar det i så fall via mail. Gäller endast tyger som finns hemma just nu.

Din beställning skickar du till [email protected]

Senast den 4 dec behöver jag din beställning för leverans innan jul.


Mitt stall är snart fullt



Igår anlände den tredje "hästen". Mitt stall börjar bli komplett. Nu ska här sys finfina sömmar så det ryker om det. Jag är löjligt förälskad i mina symaskiner.

Igår påbörjades en ommöblering i syhörnan. Jag ska nu få en mycket större arbetplats på nedervåningen istället. Längtar tills det blir färdigt. Ska bli skönt att kunna ha alla maskinerna framme och slippa kånka på dem fram o tillbaka så fort de ska användas.


Ny vecka med några överraskningar



Hej på er! Jag har inte gått under jorden helt även om det kanske ser så ut här på bloggen. Jag har jobbat flera dagar nu och två dagar återstår innan jag är "ledig" och ska jobba med firman istället.

Ni som väntar på beställningar kan alltså hoppas på att just era blir färdiga i mitten av denna veckan.

Jag har några överraskningar att bjuda på denna veckan. Tänkte någon tävling och något trevlig erbjudande så här innan jul.
Det börjar dra ihop sig och det är bara 5 veckor kvar till jul även om det just nu känns som en evighet tills dess.

Håll ögonen öppna om ni är nyfikna på vilka överraskningar som kommer inom kort!

Mireo på facebook

Nu har Mireo en egen facebooksida!

Gilla Mireo på facebook så riskerar du inte att missa när det kommer nyheter, rabatter eller andra uppdateringar.

Tryck på bilden så kommer du till sidan




Nu är min firma startad - välkomna till Mireo!

Nu har mitt registreringsbevis kommit vilket betyder att jag numer kan titulera mig som firmaägare!



Jag hoppas att inom den närmsta framtiden få igång en webbshop och annat roligt



Ni som känner igen mig som mirasmamma får nu börja vänja er vid mitt nya företagsnamn!

Idag är en mycket bra dag!:)


Bebisset och lite info


En liten livebild på bebissettet. Söta Simon som fått en ny mössa av sin mamma. En fleecefodrad mössa i hjälmmodell, förhoppningsvis passar den bra hela vintern.

Jag har en del nya tyger som ligger här hemma och väntar på att visas upp. Nyfikna?

Det är några av flikarna här på bloggen som fortfarande inte funkar. Detta beror på att jag ännu håller på att utforma de sidorna. Bomullstyger tex kommer att finnas att välja bland inom kort.

En del beställningar har lagts på lådan idag fler kommer att postas imorgon. Om ni fått vänta lite längre på er beställning så beror det på att min symaskin tyvärr pajjat. Har ordnat detta genom att låna en symaskin tillfälligt. Leveranstiden bör inte bli mer än 2 veckor från det att ni betalt er order.

Bebisset

Nu har jag sytt färdigt ett litet bebisset. Dockan fick vara modell och pga att settet är lite för stort för henne så ser det kanske lite konstigt ut.

Bebissettet finns att beställa för den som så önskar. Mössan finns i st 0-3 mån och 3-6 mån.




Ny bloggdesign av duktiga Linnea!

Har ni sett va fint jag fått det här inne!? (Testa att trycka f5 och uppdatera om ni inte kan se nya designen) Det är finaste Linnéa som hjälpt mig med designen. Helt plötsligt en kväll kom det ett mail där hon frågade om hon fick hjälpa mig med designen och jag blev hur glad som helst. Jag tycker om att sitta och grejja med design men jag har aldrig den tiden. Nu på det senaste så har det verkligen legat över mig som ett stressmoment att jag borde fixa lite på bloggen och så fick jag någon som kunde hjälpa mig istället. Det var verkligen en sten som lättade.

Tack snälla snälla Linnéa. Du är verkligen hur duktig sem helst på bloggdesign! Du visste hur jag ville ha det utan att jag behövde säga nåt.

Kika in hos Linnéa ni med och läs om hennes vardag med sötnosen Lo. Passa även på att beställa en ny bloggdesign om ni tröttnat på er egen. Ni kommer inte att bli besvikna!

Klicka på bilden på Lo om ni vill komma till hennes blogg.



Kontakt

Vid frågor eller beställning når du mig snabbast på min mail:

[email protected]

Jag försöker alltid svara inom 2 dagar och har du inte fått något svar från mig inom den tiden så dubbelkolla din skräppost då mail från hotmail har en förmåga att hamna där ibland.




Mer info kommer inom kort...

Sidan under uppbyggnad

Ursäkta röran...

...men vi bygger om :)

Några inspirationsbilder


Mössa med påsyddabokstäver med stor trekantsscarf.

Idag har jag haft ännu en sydag, vilket resulterat i en hel del färdigsydda beställningar. Den här dagen har gått i rasande tempo och jag fattar inte riktigt att det redan är kväll.

Jag har fått en ny modell här hemma. Är ganska mycket emot sminkade barn, men vad ska man göra när jag inte hittat någon annan docka än denna som kan visa upp rätt storlek på mössorna?

Tyvärr blir det ändå lite missvisande då mössan nedan (den gröna med stjärnor)är mitt bebisset och på denna sminkade skapelse ser det ju lite konstigt ut. Ni får försöka tänka er hur det kan se ut på en bebis. Har själv prövat mössan på en liten 4 veckors bebis och han blev hur söt som helst i den (dock en lite mindre storlek), mössan på bilden är i st 3-6 mån.


Fleecefodrad standardmodell med påsyddabokstäver. Liten scarf/dregglis


Hjälmmössa med fleecefoder. Scarf i lite större modell.