Sommardag

2013-05-06 17:10:51 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


 
Att årets första sommardag inföll på min födelsedag var väl inte fy skam. Inte heller är det så fel att va ledig just idag. Vi har "firat" min födelsedag hos en vän med barn. Barnen har lekt och härjat omkring så nu är de så där lagom gnälliga och trötta av all sol och lek. Tro det eller ej men tom jag har fått en liten solrand på bröstet. Nu är sommaren verkligen välkommen.
 
Ikväll har Sis bokat tid för oss på make up store för en sminkning och inköp av div produkter. Lyxkväll med andra ord.
Jag känner mig rätt trött av all sol jag med så det ska bli skönt att bli lite ompysslad en stund.
 
Tack vänner för alla grattishälsningar. Det värmer!

Barnens dag

2013-05-01 22:30:59 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
Gissa om de var nöjda när de fick köra lite bil idag när de hämtade mamma på jobbet. De sken som solar båda två.
 
Efter en sväng på barnens dag så åkte vi sedan hem till Karlssons och blev bjudna på lite grillat. Barnen lekte och busade, vi vuxna kunde i lugn och ro sitta och snacka i två timmar. Hur lyxigt är inte det med fem barn i huset!?
 
Ikväll har jag och maken sett på film och käkat fruktsallad. Mysonsdag och "lillördag"

Vi såg på en film som heter "Gone". Riktigt bra var den tycker jag nog och nerverna var på hellspänn nästan hela filmen. Nu är det läggdags för imorgon blir det jobb och personalmöte.
 

Jobb och semesterplaner

2013-05-01 10:34:08 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
Idag blir det jobb för hela slanten. Jag har tryckt i mig 1g alvedon med 500 mg ipren och hoppas att de ska ta bort nackvärken för några timmar. Bara jag klarar mig från att börja gråta inför kunderna så får jag va nöjd.
 
Barnens dag på köpcentrat idag. Tänkte vi skulle gå en sväng där sedan med barnen när jag slutat jobba. Alltid trevligt när man kan hitta på nåt roligt. De har pratat om karuseller ett år snart och jag hoppas årets marknad snart går av stapeln så att vi kan få barnens behov tillfredställt.
 
På tal om karuseller så försöker vi planera årets semester för fullt. Jag är sugen på Danmark... men det har vi nog fått slå ifrån oss ändå. Kolmården och Astrid lindgrens värld är väl det som står högst upp på listan just nu. Båda ligger rätt nära också och kan göras på endagsturer... dock funderar vi ändå på att sova en natt i norrköping så att man kan göra kolmården på två dagar. Någon som varit dit och har några tips?