Snö o slaskelände...

2008-10-31 14:32:27 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Jag HATAR snö! Jag vet att jag borde älska snö med tanke på att jag är uppvuxen i Dalarna och alltid varit ute o lekt i snö så länge jag kan minnas. Men jag avskyr det. Blött o kallt o tråkigt. Jag avskyr skidor. Jag avskyr skridskor.
Ja, jag är en av dom som alltid hade mensvärk när det nalkades vinteraktivitet på idrotten i plugget. Jag är också en av dom få här uppe som aldrig testat snowboard.

Idag har jag vart ute o traskat i yrvädret. Har man bebis och bebismage så är det inte bara att skippa att gå ut på sina promenader bara för att vintern kommit. Helst av allt skulle jag gärna gå i ide på vintern.... men det kan jag ju tyvärr inte göra.

Det var precis så kallt o så ruskigt som man kunde tänka sig. När det snöar ska man sitta inne med en kopp varm choklad o en bra bok. är snö ok.

Någon mer vinterhatare där ute??? I så fall vet ni hur jag känner just nu.

Det konstigaste av allt är väl ändå att jag valde att gifta mej på vintern... men den historien kan vi ta en annan gång.

Kommentarer
Postat av: Jenny Persson

Hoppas ni har har haft det riktigt bra i Järna,trist att ni har haft lite snöigt bara men om man håller sej inomhus så går de ju an=) Vi hörs säkert nästa vecka! Hälsa familjen ! =) Kraam

2008-11-01 @ 14:03:48
URL: http://lillkapsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback