Konsten att fylla en hel bil...

2008-09-04 20:12:05 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Imorgon åker jag o Mira upp till Dalarna. På söndag är det barndop för en av mina bästa vänners lilla tjej. Därför packar vi våra väskor och åker upp imorgon.

Jag förundras över hur mycket packning det behövs till en sådan liten person som Mira. Jag får verkligen tänka både en och två gånger för att lyckas få med mej allt.
Som prickar över i så ska vi också ha dop för vår lilla tjej (Eller vi ska ha barnvälsignelse rättare sagt. Som dop fast utan vatten) nästa helg. Det är massa att planera och ännu mer packning som ska med upp för detta evenemang.
Hur jag ska få in allt detta i vår lilla ford focus halvkombi det vill jag inte ens tänka på. Suck o pust!
Vagn, blöjor, kläder, kamera, strumpor, leksaker, filtar....


Vet inte om jag törs skriva att jag inte ens har börjat packa ännu. Vi åker på förmiddagen imorgon så det finns ju massa tid kvar att hinna packa påSkrattar.

Undra hur det ska gå o köra upp själv. Mira sitter i baksätet så jag har ingen vidare koll på vad hon sysslar med. Usch....nu blev jag nervös. Om jag tänker att det kommer att ta hela dagen att åka 40 mil och att hon kommer att skrika hela vägen då kan jag ju inte bli mer än positivt överraskad. Så får det bli.

Nu ska jag lägga min lilla prinsessa och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon sover hela natten. 

Ha det bäst! 

Kommentarer
Postat av: Annica

Vilken söt dotter du har! Och en jättefin blog.

Det kommer säkert att gå bra med bilfärden. Vi åkte från Sundsvall till Stockholm när sonen var 2 månader och det gick hur smidigt som helst. Vi stannade ofta så han fick sträcka ut ryggen. Men sen sov han nästan hela tiden.

Hoppas att det går lika bra för er.

2008-09-04 @ 20:30:00
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Åh jag såg att du skulle uppåt,jösses vad jag längtade hem nu till Dalarna.Det kommer att gå så bra med din lilla tös upp dit,du vet om att det finns en spegel som du kan sätta i bilen så du ser henne där bak fast du kör.

Kör försiktigt:)

2008-09-04 @ 22:28:23
Postat av: Therese

Mimmi: Ja, jag har hört talas om att det ska finnas en sån spegel. Måste införskaffa det till nästa gång. Jag ska hälsa dalarna från dej:)

Annica: Tack. Jag hoppas också att det går bra imorgon. Håller alla tummar jag har:)

2008-09-04 @ 23:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback