Förkylning och ensam fredá kväll

2009-01-23 18:25:04 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Lilla sötnosen här hemma har åkt på en förkylning igen. Näsan bara rinner o rinner och jag inbillar mej att även hostan blivit lite värre. Blir galen på den här hostan som aldrig vill ge med sig. Hon blir fortfarande väckt av hosta på nätterna. Jag tror hon har haft den sedan jul minst.
Det är väl tur att hon är pigg och glad iaf. Bara att hoppas att hon sover bra nu i helgen också eftersom jag är ensam hemma. Orkar inte med fler nätter som den som var till idag.
Mira vaknade kl 4 inatt och tyckte att det var morgon och lika bra att gå upp. Det tyckte inte jag. Medvetslös som jag var var det tur att Maken var hemma och kunde gå upp o fixa en flaska så att Mira till sist kunde komma till ro och somna om.

I natt vill jag att hon ska sova hela natten åtminstone till kl fem innan hon äter första gången. Är det för mycket begärt tror ni? I förrgår sov hon ju faktiskt så.


Ikväll blir det Le´t´s dance trots att jag inte gillar det programmet. Kl 21 tror jag att det började någon film så då tänkte jag bänka mej framför den. Förhoppningsvis sover lilla ängeln här hemma då.

Håll tummarna nu att förkylningen inte blir sämre under natten. Jag avskyr när hon är förkyld. Jag kan inte sova då för jag blir så orolig att hon inte ska kunna andas.

Nu ligger Mira på golvet här i sovrummet och har på något sätt lyckats riva ur en hel påse med tidningar så att det ligger tidningar utspritt över hela golvet. Jag tror att det är uppmärksamhet hon söker så det är väl dax för mej att avrunda nu.
Det är konstigt med Mira. Hon kan inte krypa ännu och inte åla direkt heller men ändå lyckades hon precis ta sig från ena sidan av rummet till den andra.

Jag bakade en helt fantastiskt god limpa nyss. Får ta o lägga in receptet på den här imorgon.

Trevlig helg!
'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback