Kaos! (Känsliga läsare varnas)

2009-01-24 19:55:34 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag har precis plockat bort den tomma flaskan ut Miras säng. Hon ligger och hostar men det låter som att hon snart har somnat. Då får hon en hemsk hostattack och det låter som att hon spyr. Jag smyger dit i mörkret för att försöka känna om det blev någon spya. Brevid henne är det plaskblött. Jag tänder lampan och där ligger en nästan sovandes Mira med spyor i hela ansiktet, på hela kudden, i sängen och halva pyjamasen. Utan att överdriva så lyckades hon nog få upp hela flaskan med välling igen. Stackars lilla tjej!

Jag fick lyfta upp henne och försöka väcka henne lite för att sen sätta henne i duschen och skölja av henne allt. När jag duschat henne klart sträcker jag mej för att lägga handduken på skötbordet, då ser jag att hon medans jag tagit av henne blöjan och lyft henne ner till duschen så har hon kissat överallt. Självklart blir handduken full i kiss och jag får krångla fram en morgonrock som också ligger i badrummet som tur är.

Jag får henne torr och sätter på henne en ny pyjamas och går för att ta itu med kaoset i sängen.
Nya lakan, ny kudde och sedan kan Sötnosen äntligen läggas ner igen.

Nu har hon somnat men hostar fortfarande.
Jag ber till Gud att det inte är  magsjuka och att hostan ger med sig under natten. Det är hemskt att se lilla hjärtat sjuk.

Hjälp mej hålla tummarna.

Kommentarer
Postat av: mormor

Va bra att du har koll på henne hela tiden. Det kan ju vara slemmet hon har hostat upp, så nu sover hon kanske lungt några timmar iallafall. Kramar

2009-01-24 @ 20:02:02
Postat av: Carro

Oj stackars Mira! Vilken tur du hörde att hon kräktes iallafall..

Hoppas hon inte blev magsjuk bara!

Kram på er två!

2009-01-25 @ 17:16:36
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback