Fick äntligen träffa lilla sessan!

2009-07-19 23:00:43 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Nu är jag framme i Dalarna och min hembygd.
Kunde inte låta bli att plocka upp Sessan när jag kom fram. Bara för att få pussa på henne lite. Hon log så fort hon hörde min röst när jag kom in i rummet....då värmde det i mamma hjärtat.

Resan gick bra om än regnig och otroligt seg. Trodde aldrig jag skulle komma fram. Men så kan det väl vara när man längtar efter något väldigt mycket.

Nu sitter jag här och funderar över om jag ska vara vaken tills maken kommer hit strax efter midnatt eller om jag ska hoppa till kojs och låta honom väcka mej när han kryper ner brevid mej. Det andra alternativet låter betydligt mer lockande med tanke på hur trött jag är just nu.

Vill bara tacka er alla för era kommentarer. Det är så roligt att logga in och se att ni lämnat ett litet spår. Imorgon ska jag ta mej tid att titta in på mina favvobloggar och så ska jag svara på era kommenatarer. Ville bara kika in en snabbis nu o tala om att jag kommit fram heldkinnad... I fall det nu var någon som var orolig att jag låg i ett dike och sov någonstans efter vägen :)

Kommentarer
Postat av: Theodora

Tack för din kommentar på min blogg kring föräldraskap och alkohol! Jag tycker det är fruktansvärt intressant att höra hur föräldrar ser på just det ämnet!



Mycket fin blogg du har måste jag säga! Du är jättevacker på dina bilder!



Hoppas du sover gott och att mannen din kryper ner mysigt bredvid!

/Theodora

(ps. Lite roligt att även ni har en ettåring hemma och ska bli tvåbarnsföräldrar i Januari, vilket sammanträffande.)

2009-07-20 @ 01:44:02
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hahaha, hmm jag ska nog inte säga nåt om att glömma bort saker och ting !! hahaha !! Jag får väl använda somna-tidigt-kortet då kanske,hehe ! =) Men vad skönt att höra att du kom fram helskinnad och inte låg i någe dike för det hade jag inte överlevt ! =) Ha det riktigt underbart nu och unna dej massa lyx och passa PÅ att VILA upp dej ordentligt ! =) Jag ringer dej om ett tag föresten, ska kolla om pengarna ha kommit in först, solen skiner föresten så jag kan dock ta vagnen och hämta tvillingvagnen =) Kraaam Kraaam !

2009-07-20 @ 08:08:00
URL: http://fitforababy.blogg.se/
Postat av: Carro

Va mysigt det låter, att få träffa Mira igen :-)

Hoppas ni får en bra semester nu!

Kram

2009-07-20 @ 09:01:03
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback