Mycket på schemat idag

2009-11-19 10:43:25 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Nu sitter jag och Mira här vid köksbordet och käkar en varsin macka innan vi ska iväg och träffa Malin och Majsan. Ska kika på deras nya lägenhet som jag har fått en känsla av att är riktigt najs.

Resan igår ska jag berätta om lite närmare i ett senare inlägg. Då blir det även någon bild tror jag. Tyvärr glömde jag bort att ta någon bild medans det fortfarande var ljust, så de bilder jag har är med mobilen och inte i det bästa skicket.

Ikväll blir det vaccinering av hela familjen. Fy va jag är orolig för biverkningarna. Vill inte ligga här med feber imorgon. Tycker redan synd om mej själv, men hoppas givetvis att Mira är den som klarar sig bäst.


Idag ska vi också träffa banken och fixa med lånet på huset. Har fortfarande inte riktigt förstått att vi äger ett hus. Försäljningen av lägenheten går framåt sakta men säkert. Vill inte skriva så mycket om den än pga att jag inte vet vilka som läser här. Uppdatering får ni så snart jag kan.

Nä, nu är det dax att åka.
Kram o hej!


Kommentarer
Postat av: Therese Lundberg

Hej!

Ja, det är stort att va husägare. Var nånstans ligger det? Ska ni tillbringa julen i Dalarna, eller finns det kanske en liten chans att vi kan ses en sväng? Det är ju ett tag kvar till jul men tiden går så fort så det är lika bra att fråga redan nu. Hoppas ni klarar vaccinationen bra!

Kram

2009-11-19 @ 12:48:32
Postat av: Theodora

Jag och sambon klarade oss utan biverkningar alls (förutom att min arm kändes som ett stort blåmärke i en dag). Leia skall bli vaccinerad nu nästa vecka hoppas vi på (om vi får en tid nån gång..) och jag är mer orolig för henne då min lillasyster som är tre år varit febrig, trött och hängig i en vecka efter sin vaccination.

Hoppas att ni alla tre slipper några biverkningar alls!

Kram

2009-11-19 @ 18:05:37
URL: http://theodoraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback