V 31

2009-11-09 16:12:39 Graviditeterna
» Kommentarer(6) «


Läste just att barnets fötter är ca 6 cm nu i vecka 31. 6 cm... det är ändå en ganska stor fot. När blev lilla ätan i magen en riktig bebis? Inte konstigt att det känns rejält när man får en spark nu för tiden.

Idag har dock bebisen varit lite för lugn. Har känt någon buff men inte mer. Inte ens när jag ätit eller druckit vatten har den kommit igång. Gör mej lite orolig... även om jag vet att så kan vara fallet nu när det börjar bli mer trångt i magen.

Trångt är det allt och stor har den blivit. Den här bilden är från igår då jag skulle iväg på middag med jobbet. Oj, wow, ojdå var de reaktioner jag fick när jag kom in på restaurangen. Dom tyckte magen såg "färdig" ut och att jag skulle kunna föda närsom helst. Gissar att det är de kommentarer jag kommer att få framöver... magen är stor... Så som den ska vara i månad sju.

En pojke gissade de allihop på att det skulle bli iaf. Återstår att se. Jag är sååå nyfiken!

Att jag blivit stor känns betydligt mer nu än innan. Ont i ryggen, hemsk foglossning, sammandragningar och ingen ork till något. Kommer att bli 2 jobbiga månader framöver.
Köpte en gravidgördel/bälte som ska hjälpa mot foglossningen. Tyvärr fick jag bara mer ont i ryggen av den. Måste nog ta en sväng till sjukgymnasten ändå för att få lite tips och råd. Är ganska trött på att ha ont.



Tänker mycket på hur livet som tvåbarnsmamma kommer att bli. Undra hur man ska tänka för att bäst förbereda sig inför det som komma skall?


Kommentarer
Postat av: sandra

Den frågan ställer jag mig också, men det blir antagligen inte som man tror :-) Tror det både blir underbart och jobbigt! Jag är så nyfiken på vem som gömmer sig i min mage!

2009-11-09 @ 21:16:59
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh va söt du är Therese.. du ser ju ut att må så bra. Det verkligen skiner om dig!! kram

2009-11-09 @ 21:41:09
Postat av: Theodora

Du är verkligen jättefin!

Känner igen varje ord du skriver.. man känner sig stor och tung. Jag kan ju inte låta bli att undra hur man egentligen kommer känna de sista veckorna när man känner sig såhär stor redan nu.



6 cm?! WOW! Det är verkligen en stor fot. Inte undra på att det känns, som du säger, vissa kickar kan verkligen göra riktigt ont!



Sov så gott!

/Theodora

2009-11-09 @ 23:32:42
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Charlotte - Gravid

oj vad stor du är, ser ut som du ska ha vilken dag som helst :)



Kram

2009-11-10 @ 00:58:55
URL: http://charlottegaines.blogg.se/
Postat av: Annah

Vad fin du är!



Går nog inte riktig att förbereda sig på tvåbarnsmammalivet. Själv är det först nu det börjar flyta på ordentligt och allt inte känns helt kaosigt.

2009-11-10 @ 06:53:44
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Anna

Livet som tvåbarnsförälder är underbart så länge man får bejaka de livsnödvändiga behoven. Tyvärr är sömnbristen den värsta boven i dramat.

2009-11-11 @ 21:24:44
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback