skinntajts och hemmahäng

2010-12-08 10:51:34 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «




De senaste veckorna har verkligen blivit några hemma veckor. Jag vet inte om det beror på bristen av vänner eller lathet.
Idag är jag frutansvärt sällskapssjuk och vet inte hur jag ska överleva tills maken kommer hem ikväll. Mira sitter just nu i sitt rum och dukar upp för "fika". Theo ligger nere i sitt rum och sover. Han har verkligen kommit in i en sovrutin på förmiddagarna nu och det gillar jag, även om jag hade önskat att han kunde sova sin långa stund på eftermiddagen istället. Man blir så låst hemma när han ska sova mellan 9-11.30 varje dag.

Jag har roat mej med att sy ett par tajts till Mira undertiden Theo sovit. Nu springer hon omkring här i sina nya tuffa skinnleggings. Tajts är verkligen något som går åt här hemma. Jag sydde ju ett par tajts till mej själv också i det tyget, har ännu inte tagit mej tid att fixa till dem bara... de blev tyvärr för korta så jag måste göra någon smart lösning... förmodligen blir de till att förlänga dem över knäna. Miras tajts gjorde jag av tygbiten som blev över. Ekonomiskt och bra:)

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Mira är så söt så man vill bara äta upp henne. Älskar hennes blonda hår. kanske för att jag aldrig kommer att få blonda barn :)

2010-12-08 @ 13:03:55
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Hej vännen, önskar också att du fanns lite närmare...Är själv urtrött på trotsigt barn som inte lyssnar till något man säger...utan bara gör tvärtom.

Sandra hon tokväxer tycker jag även om hon faktiskt inte är större än vad Lilly var. Men det är väl för att tiden känns som att den går snabbare nu, man hinner inte med att se de små stegen utan man ser helt plötsligt att de HAR lärt sig något nytt...

Ser fram emot att ni kommer. Ha d!

2010-12-08 @ 16:40:14
URL: http://lillyovi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback