Inte lätt att komma hem igen

2010-02-23 22:00:52 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Ingen vidare dag idag. Trötta föräldrar, ledsen liten Theo och en Mira med myror i brallan. Mira tycker alltid att det är lika jobbigt att komma hem efter att ha varit hos mormor och morfar, helt plötsligt blir det ju så tyst och stilla. Inga barn att leka med och ingen hund att jaga.
Att jag inte har ätit knappt något idag verkar redan märkas på mjölken. Theo har velat äta varannan timme och är ändå inte nöjd och glad. Jag hoppas att natten blir lugn och skön trots det.

Här hemma går tvättmaskinen på högvarv. Theo har växt ur alla sina 56 kläder under veckan uppe i dalarna, så nu är det bara att tvätta upp storlek 62 istället. Lite sorgligt att behöva säga hejdå till alla fina kläder redan. Mycket roligare är det när barnen kommer upp lite i storlekarna och kan ha kläderna tills man hinner tröttna på dem.

Nu skriker Theo på mat igen... Det är väl ändå hög tid att ge sista målet mat så att han kan sova för natten sedan.

Kommentarer
Postat av: jenny

Hej vännen, förstår att de blir omställning att komma hem igen, o trött efter att ha haft magsjuka. Massor med kramar till er!

2010-02-23 @ 22:22:44
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Veronique

Just nu tävlar jag bort en ABTRONIC X2 på min blogg! Var med och tävla du med :)

2010-02-23 @ 23:49:39
URL: http://www.improveme.se/veronique
Postat av: Emmelie

Hej vännen! Drygt att komma hem med magsjuka, fy rutti som malin skulle sagt=) Hoppas ni är friska snart o inga bakterier kvar tills vi kommer. Här kämpar vi också för att hålla magsjukan borta så långt vi kan.

2010-02-24 @ 06:38:17
URL: http://lillyovi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback