Ni är bäst!

2010-01-25 21:30:25 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Tack gulliga ni för era svar! Har fått många bra tips och jag ska verkligen testa dem alla.
Trots att man har ett barn sedan innan så har vi redan stött på flera saker som är helt nya för oss. Mira var så otroligt smidig när hon var liten. Nätterna krånglade lite i början de med, men då hade man orken på nåt annat sätt och fick åtminstone sova tills långt in på förmiddagen.
Nu ska man försöka va pigg och glad redan klockan sju på morgonen trots att man varit uppe halva natten. Det är nog just den biten som är jobbigast för mej.

Ikväll har lillebror varit betydligt piggare och haft en lite längre vakenperiod. jag hoppas att det kan betyda att han sover lite längre inatt istället. 
Theo äter otroligt snabbt när han ammar och sätter i halsen titt som tätt. Förmodligen pga att han sväljer för stora klunkar och mycket luft. Jag försöker rapa honom vid varje amning, men får kanske testa att göra det ytterligare en gång under tiden han ammar. Konstigt är det ändå tycker jag att det bara märks på kvällarna/nätterna att han har gaser och ont i magen. Han är hur nöjd och glad som helst under dagarna och sover jätte bra (kanske för bra?).

Mira somnade alldeles nyss efter att hon legat i 1½ timme och pratat i sängen utan att vilja sova. Ska bli intressant att se hur länge hon sover i natt.

Dessa barn och dessa sovtider...Så fort man tror sig förstått sig på dom så ändrar de sig.

Kommentarer
Postat av: sandra

Edvin är exakt likadan, han sover som en stock dagtid men är missnöjd kvällstid! Han äter ju flaska men sväljer ändå en del luft trots att vi har flaskor som motverkar men de hjälper lite iaf! Vi rapar honom några gånger under varje matning, ger minifom och försöker hjälpa honom att bajsa ibland. Det hjälper lite! Jag hoppas det blir bättre om några veckor. Alvin har börjat vakna på nätterna också, så jag förstår din trötthet känner likadant just nu! Kram

2010-01-25 @ 22:08:08
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja visst är det skillnad med första barnet mot om man har flera. William är också rätt så morgonpigg och kombinationen med att ha en bebis som vaknar flera gånger varje natt är sådär kul.

2010-01-26 @ 06:47:13
URL: http://lindaskriver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback