Vi tjuvstartar julen

2010-11-05 09:33:16 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «






Just nu har det spridit sig en doft av jul här hemma. När jag inte orkade ta ut Mira till lekparken så fick det blir lite pyssel istället. Jag hade en pepparkaksdeg i kylskåpet som kom väl till användning.
Några hundar, fiskar, hjärtan och fjärilar senare så luktar det gott och vi har en nöjd tjej här hemma. Tänk va lite stimulans i form av pyssel kan göra för humöret.

Mira är helt galen i kaffe efter att hon fått smaka en klunk av mej för ett tag sedan. Nu ska hon alltid ha eget kaffe när jag dricker. I vanliga fall brukar jag neka henne. Men idag när vi just bakat och vi fortfarande är sjuka så tyckte jag att hon skulle få smaka lite. Så med 99 % mjölk och 1% kaffe blev det en liten Miradrink som gjorde henne mer än nöjd.

Nu sitter hon själv (!) på sitt rum och pusslar (Alltså inte pysslar utan pusslar med pussel) och jag sitter en stund här innan hon tröttnar och Theo vaknar.

Godmorgon mysiga fredag!

Kommentarer
Postat av: Mariam

Ååå, vad mysigt! Jag åt min första pepparkaka idag också men den var ju inte hembakad. Vill också vara mammaledig... Hur ser det ut på den fronten för dig nu förresten? Skulle du hoppa in lite på guldfynd?

2010-11-05 @ 13:33:10
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback