Gå och lägg dej!

2011-04-05 22:53:53 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Jag sitter uppe på övertid känner jag. Huvudet värker och ögonen ser i kors. Ja, inte lätt att få fram några vettiga ord då inte. Och sen bloggar jag iställlet för att göra allt det jag måste göra klart innan jag lägger mej... ja det är väl lite typiskt mej kan vi väl säga.

Jag har gått igenom min mailbox under dagen iaf så nu hoppas jag att alla ni som väntat på svar fått ett svar. Mitt liv går lite i hundrasjuttio just nu. Imorgon ska jag jobba lååångdag så då kommer inget annat att hinnas med heller. Ni som väntar på beställningar kan få vänta någon dag extra tyvärr. Som sagt...mycket på nu.

Mira har varit jätte pigg idag konstigt nog. Hostan i stort sett helt borta, febern försvunnen hela dagen och bara lilla näsan som fortfarande rinner. Vi tog ett beslut att barnen ska få gå till förskolan imorgon. Mira har varit så pigg att hon klättrat på väggarna idag. STOR skillnad mot i förrgår då hon bara låg i soffan och inget orkade göra. Konstigt att det kan komma så snabbt och gå över så snabbt.

På torsdag ska jag sy, sy, sy för då är jag ledig igen. I helgen ska jag på symässa! Åhh, va jag längtar till den! Denna veckan blir det alltså mycket fokus på min stora hobby. Tack maken för att du står ut med mej och mina tokiga ideér!

Sessan och gosgubben:



Min fina tjej som bara växer och växer. Idag gick hon fram och blåste maken på huvudet när han sa att han hade huvudvärk. "Så pappa, nu är det bra".



Jag håller med era kommentarer på föregående inlägg att Theo fått mycket hår. Syns på denna bilden också:)
Visst vill man bara pussa på honom och nypa honom i kinden!?

Älskar er mina kära barn!<3

Kommentarer
Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

så söta dom är! Vilken urgullig kommentar Mira gav! Och ja Theo är riktigt söt i sitt långa hår :)



sv: Tack! Jag började för mindre än 2 veckor sen och hoppat över helgerna helt, såg skillnad på 4 dagar! :)

2011-04-06 @ 23:42:03
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback