Så gick det idag...

2011-03-17 12:26:56 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Det blev en liten lightversion av lämningen på dagis idag. Barnen gick ut med de andra medans jag stannade inne. Båda hade lekt jätte bra och inte varit ledsna alls. Jag kommer att leva på den timmen hela dagen idag. Måste säga att det var fantastiskt skönt att sitta i ett helt tomt hus med endast en tidning och en kopp kaffe. I en hel timme kunde jag inget mer göra än att bara sitta och vänta. Inte ofta man sitter så och bara andas.

Imorgon ska Mira få fälja med till en grannförskola på gymnastik. Theo får vara kvar på avdelningen med de mindre barnen och jag ska gå en liten sväng för att testa på att säga hejdå igen. Få se om det blir någon skillnad då han är inomhus och jag går ut.

Mitt paket finns att hämta ut nu. Lite trist då de egentligen kör ut paketet till dörren, men eftersom jag inte var hemma när de var förbi imorse så får jag åka och hämta det istället. Ska försöka få med mej barnen ner så snart Theo vaknat. Så nyfiken som jag är kan jag inte låta det ligga på utlämningsstället till imorgon.


Kommentarer
Postat av: Emmelie

Så skönt att inskolningen flyter på bra. Sådant är skönt för mammahjärtat=)

Fina hårband du gjort...googlade själv in av samma anledning som din såg jag sen o hittade lite roliga ideer till hårband. Lillys lugg är ju också jämt i vägen o jag vägrar klippa den nu när den är så lång=)

2011-03-17 @ 12:33:01
Postat av: Linda

Sv: Tack så hemskt mycket, ska försöka krya på mig..

Är glad så länge min lilla bus slipper bli sjuk. :)

Ni får oxå ha en bra o mysig dag" :)

2011-03-22 @ 06:16:06
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback