Fikapaus

2013-03-18 14:41:44 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


 
Jag unnar mig en liten kafferast på jobbet idag och passar på att skriva några rader här.
 
En mamma till en tjej på förskolan ringde idag och frågade om hon fick ta med sig Mira hem för att leka i eftermiddag. Första gången det händer. Känns ändå lite speciellt att lämna iväg henne så för första gången. Jag är glad att det var just den mamman som ringde, super go o trevlig. Hon har en söt dotter som verkar komma jätte bra överrens med Mira så jag är övertygad om att det kommer att gå galant. Det var nog mest jag som fick en sån där aha-upplevelse igen över att tiden går så snabbt.
 
Jag skulle va sådär pedagogisk igår (som man ibland försöker vara) när vi satt i bilen påväg hem från affären. Barnen undrade varför jag åkte så sakta uppför backen och jag förklarade då för dem att framför oss så åkte en bil med ett släp på. Det är hästar på släpet förklarade jag fint. Det är som en släpvagn fast högre och med tak på och så står hästarna där inne medans bilen kör dem dit de ska. När jag håller på att förklara som mest avbryter Theo mig och säger "Mamma, är det en hästtransport du menar?"
Återigen underskattade jag barnens klokhet och fick istället bli dumförklarad själv för att jag inte ens viste att det heter hästtransport och inte släpvagn.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Åå vad jag känner igen mig. De kan alltid så himla mycket.

2013-03-18 @ 16:54:19
URL: http://Mammamariam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback