Vabb

2014-01-17 14:06:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
 
 
Denna veckan har jag haft Theo hemma då han klagade på halsen redan i tisdags. Svårt sjukdomsläge då han inte alls är snorig, förkyld eller febrig i övrigt utan bara klagar på ont i halsen. Då vi andra i familjen haft halsfluss vill man ju ta det säkra före det osäkra o ha honom hemma. Speciellt då jag ändå är hemma om dagarna.
Han har varit otroligt pigg och ätit bra de senaste två dagarna och igår hade jag svårt att bestämma om jag skulle släppa iväg honom till förskolan idag eller inte.
Imorse då han vaknade och suttit uppe ett tag så säger han till mig "Mamma, jag måste nog vara hemma från förskolan idag med för jag har så ont i mitt ben" Jag frågade honom hur halsen kändes då och fick som svar att den var frisk nu.
 
Jag tror med andra ord att det är en viss herre som trivts ganska bra med att vara hemma med mamma och smart som han är så kom han på att har man lite ont så kan man få vara hemma en dag till.
Jag passar på att njuta av lite egentid med min stora pojke och jag kan inte direkt klaga på att han kräver mycket av mig här på dagarna.
Idag satt han en timme och lyssnade på Alfons i sina hörlurar stirrandes in i elementet. Annars roar han sig själv med lego, tågbana och de miljoner bilar han har i alla olika dess former.
 
Brukar försöka ha båda hemma när den ena är sjuk men kände att nu när jag är sjukskriven själv så orkar jag tyvärr inte det. Mira har dock haft det bra på förskolan och jag har istället försökt hämta lite tidigare på dagarna. Ibland får man lösa saker så gott det går även om det dåliga samvetet tittar fram lite titt som tätt.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback