Fynd, springtävling och fest

2014-09-21 09:55:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


 
 
Igår hade jag bokat mig till att sälja på en klädbytardag i stan. Har plockat med kläder och skor hela förra veckan känns det som och börjar nu få hyffsad ordning i vad som ska säljas/ges bort/sparas osv.
Så skönt att lämna in 75 saker på bytardagen och slippa grejja med att fota/lägga upp på tradera och sedan skicka sakerna. Jag fick inte allt sålt, men det mesta och jag är nöjd med summan jag fick ihop.
 
Nöjd är jag också över de fynd jag själv lyckades skrapa ihop. En åkpåse för 30 kr (som jag funderat på att köpa för över 400) Ett fodrat galonställ för 45 kr och en bilbana till Theo för 50 kr. Mira fick en cdspelare och ett monopolspel för totalt 45 kr. Fynd när de är som bäst!
 
 
 
 
 
Efter klädbytardagen så drog jag ner till stan där Maken var med barnen som var redo att springa friskisloppet. Dom var jätteduktiga och jag är framförallt stolt över Theo som annars kan vara ganska blyg men som vågade springa hela loppet helt själv.
 

 
På kvällen svirade jag om till feststassen och drog till Malin på 30års fest.
En toppen kväll med massa härliga tjejer!
 
Idag är jag rätt trött och mör i kroppen, så det får bli mjukisbyxor och osminkat idag. Tvätten står på prio ett listan. Happy sunday.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mariam

Å. Önskar jag hade din energi (och utseende). Superfin!!
Roligt med loppet för barnen. Noah sprang skoljoggen förra veckan. Han va supernöjd.

Svar: Va snäll du e, tack :) Min energi är stor under en kortare stund sen kraschar jag... så den är inget att önska sig. Mira sprang också skoljoggen, kul att även de "små" får va med.
Therese

2014-09-21 @ 23:32:33
URL: http://Mammamariam.blogg.se
Postat av: Mariam

Ja verkligen, fast de är inte längre små. Det är också därför de kan vara med. Jag tycker det är superkul med denna nya fas med barnen där man kan inkludera dem på ett helt annat sätt och prata.

*SAKNAR DIG!!*

2014-09-24 @ 14:15:56
URL: http://mammamariam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback