Nystart

2014-12-09 15:31:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
Jag har haft en rätt dålig period senaste månaderna med min sjukdom. Haft mycket värk och ont i kroppen (främst nacke och rygg men även fötterna m.m.), yrsel och trötthet.
Jag gjorde en rejäl satsning i att dra ner på socker och kolhydrater för att kunna minska några kilon. Trots att jag låg på ett underskott av kalorier i en månad så låg jag på samma vikt som jag startade på efter 4 veckor. Med mina vätskeansamlingar så kan jag gå upp o ner 2 kilo under ett och samma dygn.
Som ni förstår så deppade jag ihop en del av detta och jag orkade inte hålla kosten fortsatt strikt. Jag har varit mycket bättre på att inte äta sött i tid och otid och försöka välja bra alternativ i maten med långsamma kolhydrater... men det är svårt. Speciellt när man inte ser några resultat.
 
Något som ändå är positivt mitt i allt är att jag äntligen kommit igång med träningen. Sen förra veckan har jag varit till gymmet samt simmat 3 ggr. Inte mycket men helt klart ett framsteg. Jag känner att det är roligt att träna just nu och motivationen är på topp. Känslomännsiska som jag är så krävs det att jag har motivationen med mig för att det ska hända något överhuvudtaget. Utan den går jag inte och tränar. Punkt.
 
Ikväll blir det en sväng till gymmet igen. Har skrivit ihop ett träningsschema nu som jag ska köra efter. Håll tummarna nu att julveckorna inte sabbar mitt träningshumör.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback