Gekås och förändringar

2014-10-07 10:59:44 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


 
 
I söndags tog satte jag mig i bilen och tog en sväng till gekås, Ullared. Rätt skönt att sitta där helt ensam och lyssna på podcasts i nästan 2 timmar. Jag var livrädd för att det skulle vara hysteriskt med folk med tanke på att jag på lördagen hört att det varit så mycket folk att alla parkeringar helt tagit slut. Jag hade dock tur och det var rätt lugnt på folk åtminstone under förmiddagen.
 
Mitt bästa fynd var dessa babyinrednings prylar från kids concept. Nu ska det fixas och donas i Melvins rum så att det står färdigt sen när han är redo att flytta in. Ska dock vänta in att han sover lite bättre på nätterna innan han får flytta ut från oss.
 
Under min shoppingdag fick jag även klart med alla juklappar till barnen. Skönt att ha det fixat redan och slippa ut i julhandeln som startar om en månad.
 
 
I helgen tog jag även tag i detta med mitt hår. Har känt länge nu att jag är i behov av en förändring och denna gången fick det bli både klippning och en dip dye färgning. När jag ser på bilden så inser jag hur mycket mitt hår måste ha växt. Vi klippte ändå av en decimeter nu. Färgningen har jag inte bestämt mig för om det är skitsnyggt eller bara konstigt. Helt perfekt blev den inte heller, men jag gjorde det helt själv så vad kan man förvänta sig egentligen. Höstigt känns det iaf så detta ska jag nog kunna leva med nu ett tag. Har man varit blondin i snart 10 år så är det väl dax för en förändring, eller vad tycke rni!?
 

Kommentarer
Postat av: Mariam

Häftigt! Ullared själv är definitivt en ny nivå. Pluspoäng.

Svar: Jag e ju rätt cool av mig ;)
Therese

2014-10-08 @ 23:18:00
URL: http://Mammamariam.blogg.se
Postat av: Rebecca

Hejsan!
Hade dem mer från kids concept?
Vad kostade grejerna du köpte?
Det är ju super fint 😍

Svar: Dom hade även den rosa och blå serien. Priserna låg på mindre än 50%, så riktigt bra pris. Om du är ute efter de grejjerna så ska du absolut köpa från gekås istället för tex jollyroom och de andra butikerna på nätet.
Therese

2014-12-31 @ 17:21:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback