Livet med bebis är livet!

2008-08-16 10:41:45 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Jag får ofta frågan hur livet har förändrats nu efter att vi fått barn,
Helt ärligt så tycker jag inte att livet har förändrats så mycket samtidigt som jag vet att allt är förändrat på sätt o vis.
Jag har aldrig vart så glad som jag är nu, jag har aldrig vart så lycklig som jag är nu o jag har aldrig mått så bra som jag gör nu. Skit samma om jag är trött o virrig mest hela tiden:)
Till och med Micke sa häromdan att han inte kunde fatta att vi väntat med att skaffa barn så länge för det är ju det bästa man kan göra. Tänk att någon som varit så orolig o anti inför att skaffa barn helt plötsligt kan säga att han väntat för länge. Det kanske kan få er alla att förstå lite hur underbart det är att ha en liten bebis.
Klart att hon skriker ibland (Fast ärligt talat nästan aldrig), klart att bajsblöjjorna är äckliga (Fast dom kommer ju så sällan) o klart att jag önskade att jag fick sova en hel natt ibalnd (Går pappa upp 5 så kan väl jag också göra det)... men trots "allt" detta så är det sååå värt det att skaffa barn. Finns inget i livet som går upp emot att få ett leende från sin lilla tjej. Ett leende som säger allt. Ett litet barn som är helt beroende av mej. Det är en ganska häftig känsla och ganska skrämmande på samma gång.
Nej, jag tycker inte att det "tär på förhållandet" mellan mej o Micke. Tvärtom. Jag har aldrig älskat Micke så mycket som jag gör nu!
Nej, jag tycker inte att man är så "fast" o inte kan göra nåt. Det är ju bara att ta med de små. Igår var vi tex på konsert o Mira tyckte det var jätte skoj. Hon låg där i vagnen o myste o hade det så bra så. Det enda som fattades var ett par peltor hörlurar.
Vad är det mer ni är oroliga för??? Skriv o berätta så ska jag förklara hur det egentligen är. Dumt att gå o oroa sig i onödan då livet med bebis är Livet helt enkelt!
Just go for it! Hihi


Påväg på konsert med Conny Rodson. En underbar kväll vid vättern.


Sötisen ska sova...


Faderskärlek...


Nu ropar min älskling på mat. Dax att rusa.
Over and out

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jaha,ja de känns som du skrev rätt in i mitt hjärta åter igen!=) Sååå kul att just Micke sa att han inte kunde förstå hur ni har kunnat vänta så länge som ni har gjort,fast visserligen tycker väl jag inte att ni har väntat så "jätte länge" men de är kanske länge för er *ler=) Kramiz!

2008-08-16 @ 10:55:48
Postat av: Therese

Gråter när jag ser er, älskar er så mycket. Mamma

2008-08-16 @ 13:06:32
Postat av: Tomas

Sa sjukt sott barn! Jag och Lena sitter i Thailand pa brollopsresa och laser bloggen som vi nyss upptackte. Jattekul initiativ, det ar ju kanon att kunna folja sitt brorsbarns utveckling sahar detaljerat :)

Sa dalig som man ar pa att ringa ar det helt perfekt att uppdatera sig har!

Kram pa er fran oss!

2008-08-26 @ 14:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback