Födelsedagsbarn...

2008-12-22 18:17:55 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag fyller älsklingen år. Vi började dagen med lite frukost på säng och några paket. Jag blir som ett litet barn när det vankas paket och tårta, spelar ingen roll om det är jag eller någon anann som fyller år.
Efter en natt med bra sömn, då Mira endast ville äta kl sex, kände jag mej hyffasat pigg då vi gick upp kl åtta. Bara att hoppas på att hennes nattvaken period är över. Mira blir som en ny person när vi kommer upp till Dalarna. Hon är alltid så snäll när vi är här. Hon är snäll annars också, men jag tycker aldrig att hon lär sig så mycket som hon gör när hon är här. Det är lite konstigt.
Nu har vi iaf lärt henne att somna själv i sin säng även på dagarna. Idag har det gått bra alla gångerna och hon har inte sagt ett pip när vi gått ut ur rummet. Innan har hon åtminstone gråtit en liten stund.
Duktig tjej vi har!

Jag har gett upp hoppet om att hon ska ta tillbaka nappen nu. Hon har helt enket slutat med den o då får vi väl försöka göra det bästa av situationen och lära henne att somna och tröstas utan den. Lite jobbigare... men det går.

Ikväll ska vi fira Maken med att käka pizza. Förra året startade vi enligt honom en ny tradition och det är att vi ska käka på MAX när han fyller år. Tyvärr fick vi ju bryta denna traditionen redan i år.... men något onyttigt skulle det va o då blev det pizza. Allt för att han ska få en mysig dag.

Nu ska jag ta o färga håret. Ska göra utväxten lite ljusare....hoppas det blir bra. Kan ju inte påstå att utbudet på färg här på landet är den bästa. Det fanns två att välja på. Jag tog säkert fel.
Jag berättar sen hur det gick.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback