Första gadden...

2008-12-14 20:15:36 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Mira har nu fått sin första tand. Eller den börjar spricka igenom nu iaf. Hon har en vass liten pigg nere i mitten av käken. Kanske, kanske är det därför hon varit så orolig de sista nätterna. Jag hoppas att det är tanden det kan bero på för då betyder ju det att det kan bli bättre när tanden väl kommit ut helt. Kanske kan vi få tillbaka gamla Mira som sov hela nätterna. Det vore underbart.

I natt var jag verkligen inte vid mina sinnes fulla bruk och det slutade därför med att Mira sov hos mej från kl 4. Kan ju lova er att varken hon elle rjag sov något vidare. Jag var helt knäckt när hon vaknade första gången kl 2 och jag orkade inte börja dra vagnen fram och tillbaka, så hon fick amma då precis som resten av natten.
Jag har inte vart så mycket mjölkko som jag var i natt sedan hennes första vecka i livet.

Nu ska Mira gå o lägga sig sen ska jag o Micke sätta oss framför tven och mysa. Tyvärr går det inget roligt så det kanske slutar med att vi tar fram nån gammal film och ser för femtioelfte gången.

Imorgon börjar vi dagen med en fikaträff med mammagänget. Ska bli trevligt. Det är jag och Mira som öppnar upp vårt hem och bjuder hit alla.
På kvällen blir det julavslutning med mammagruppen.
Fullspäckad dag. Hoppas Mira orkar vara trevlig ända fram till läggdags på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback