Husfru idag...

2008-12-09 13:50:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag har jag äntligen fått bort sista lasset med tvätt. Nu har jag inget som hänger över mej och MÅSTE bli gjort. Sååå skönt. Det är inte ofta som det är så.

Jag skippade mammajympan idag. Orkade inte helt enkelt. Känns att jag inte fått tillbaka alla krafter sen magsjukan än. Idag var första gången som lunchen slank ner utan äckelkänsla. Skönt.
Ikväll ska vi festa på mackor med köttbullar o rödbetssallad. Mums va gott! Längtar redan.

Gjorde egen mat till Mira idag. Jag har gjort det en gång innan. Då gjorde jag ärtor och morotspure. Hon dissade båda två. Sen dess har jag inte riktigt haft lust att ta tag i det.... tills idag. Gjorde kyckling med grönsaker och nudlar. Gissa om hon tyckte om det? Självklart inte! Hon spottade o knep med munnen. Så det slutade med att jag fick ge henne en burk med köpmat istället. Typiskt. Så nu är jag ju inte speciellt sugen att göra egenmat igen.
Ska nog försöka mej på potatis nästa gång. Det är ett säkert kort. Pastan blir aldrig helt slät utan blir massa småklumpar och det är det inte Mira fixar. Smaken var det nog inte något fel på.

Köpmat är dyrt och smakar inte så mycket. Tyvärr är det smidigt och går fort.
Måste lära Mira äta all sorts mat nu när hon vågar testa... o då är det nog bäst att jag lagar själv. Önskar mej en barnkokbok i julklapp. Tänk va mycket lättare det vore då. Jag har ju ingen aning om vad man kan göra i nuläget.

Fattar ni va svårt det är att laga god mat utan salt o socker i??!? Jätte svårt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback