Ledsen o ont...

2008-12-14 23:23:02 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


För ca 45 min sedan vaknade Mira. Hon har typ aldrig vaknat så här på sena kvällen innan. Jätte ledsen var hon iaf och otröstlig. Nu sitter hon i Mickes knä o gormar. Inte alls lycklig.
För en kvart sen ungefär somnade hon i Mickes famn men vaknade på vägen in till sängen. Så det vara bara att ta upp henne igen när hon skrek så hjärtta gick i bitar (På oss alltså),

Känns som att det verkligen är tanden som gör sig hörd nu. Tur att jag märkte den tidigare ikväll annars hade vi ju inte alls vetet varför hon var så ledsen.
Vi gav henne lite alvedon för en halvtimme sedan så jag hoppas att det börjar verka snart så att hon kan somna. Vi börjar bli trötta iaf och hon med, även om hon inte kan komma till ro riktigt.

Nu ska jag gå o se hur det går för mina älsklingar. Låter som att Mira blivit tyst nu iaf. Kanske att hon somnat med sleven i högsta hugg? (Sleven är Miras nya bästis leksak, En trägrötslev. Ibland behöver inte bebisleksaker vara så avancerade)

Kommentarer
Postat av: Jenny Persson

Jag håller verkligen tummarna nu att ni sover gott i era sängar och att natten blir lugn & att Mira får sin skönhetssömn =) Pöss & Kramiz

2008-12-15 @ 01:18:35
URL: http://lillkapsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback