Snart nytt år...

2008-12-30 18:43:32 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


I morgon är det nyår. Jag har tidigare idag suttit med min käre vän Emmelie och planerat till vår fest som förväntas bli av imorgon.
Vi är 4 par med barn som ska träffas och äta gott. Om vi lyckas hålla ut till tolv slaget vet man aldrig. Alla par utom ett har småbarn så vi kommer nog att vara allt annat än pigga när klockan närmar sig midnatt.

Mot vår stora förtret har Mira fått magsjuka idag. Stackarn. Inte nog med att hon har varit förkyld nu i drygt en vecka... nu ska hon få lov att ha problem med magen också. Konstigt nog är hon ändå pigg o glad. Fast nog har hon allt sovit ganska mycket idag. Hon ligger o sover nu älsklingen, men jag vill inte väcka henne. Vet att vi kan få en vaken tjej i natt men jag har verkligen inte samvete att gå o väcka henne när jag vet att hon inte är frisk.

Nu håller vi alla tummar vi har att inte jag o Maken blir smittade. Förra året var jag gravid och illamående vid nyår och missade därför årets höjdarfest. Det tänker jag inte låta ske även i år. Förra året satt jag på mitt rum o såg på film hela kvällen o så gick jag o lade mej lagom till tolvslaget vad jag minns. Dumma gravidillamående! Lider med er gravida därute som mår dåligt.

Nu ska jag göra nåt annat än att sitta här....om jag nu kan slita mej några timmar=)

Gott nytt år önskar jag er alla! Kram Therese

Kommentarer
Postat av: Jenny*

Å nej inte magsjuka!! Stackars stackars Mira!! Hoppas verkligen det blir lindrigt för henne och att ni andra slipper åka på det..



Kul med massa barnfamiljer på nyårsfesten!

Vi ska ha en lugn nyårsafton men bara Ulrika och Simon som kommer till oss. Skönt för både oss och Debora att vi kan få henne i säng i vettig tid och att hon troligtvis kommer fortsätta sova också när det är hennes egen säng.



Gott nytt år på er!! Många kramar från Fam H

2008-12-30 @ 20:50:59
Postat av: Anonym

Tack Jenny! Gott nytt år till er med! Hoppas ni får det mysigt med era vänner.

Jag håller också tummarna att vi inte får någon magsjuka.

2008-12-30 @ 20:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback