En chockartad förmiddag...

2008-11-21 14:42:08 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Idag har jag o Mira ännu en gång varit på en fikadate.

Efter ett trist samtal där jag fick veta att Jenny som just skulle komma o hämta mej krockat, kom vi iaf till sist iväg till Maria. Tänker på dej Jenny o förstår att det måste vara chockerande att krocka med lilla bebisen brevid sig. Nu gick allt som tur var bra och ingen skadades förrutom bilen, men ändå. Får själv tårar i ögonen när jag tänker på vad som skulle kunna ha hänt. Tack gode Gud att änglarna var med!

Vi hade det jätte trevligt hon Maria och bebisarna var på bra humör, iaf för det mesta. Hihi. 6 st bebisar i samma rum kan väl inte bli annat än lite smått kaos. För att ytterligare förhöja kaosstämningen så väljer vi alltid att fika i lunch och sovtider. Kanon!


Mira o kompisen Isak.
Skiljer bara några dagar mellan de här två sötnosarna.


Busar o har det gott på golvet hos kompisen Märta.


Mira glad som vanligt.



Ikväll blir det nog en lugn hemma kväll. Jag är trött o det känns som att vi hållit igång hela veckan. Jag behöver nog en kväll i soffan med en stor liten godispåse. (Ja, jag tänkte skriva stor godispåse men insåg att man mår ju bättre av en liten så en liten får det bli)
Mira kan nog också behöva ta det lite lugnt. Under helgen blir det nog full fart ändå. Bäst att passa på menar jag att ta det lugnt ikväll.

Trevlig helg önskar jag er alla! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback