Filmkväll o julfeeling...

2008-11-13 23:00:26 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag har varit en bra dag. Vi har bara tagit det lugnt o myst här hemma jag o Mira. Hon kräver lite mera uppmärksamhet nu för tiden vår lilla bustjej så när hon är vaken så hinner man inte med så mycket mer än att underhålla. Tur att vi har babygymmet och hoppgungan som hon kan vara nöjd i en stund iaf.
Ibland längtar jag tills hon börjar krypa o kan ta sig dit hon vill själv... sen förstår jag också att det finns nackdelar med att hon kan röra sig. Törs inte ens tänka på vad hon skulle kunna hitta på med alla våra saker som ligger i perfekt bebishöjd. Snart måste det barnsäkras o tas bort prydnader här hemma. Suck.

Var ute på en liten shopping runda i eftermiddag när Micke var hemma med Mira. Provade en massa festklänningar och blev jätte nyårs party sugen. Hoppas det händer nåt skoj i år. Lite julstämning fick jag allt också. Ska bli mysigt att åka till göteborg om en vecka lite drygt och julshoppa lite. Tänkte försöka få lite julklappar klara då o bara gå o strosa o kolla julskyltning. Mysipys. Vet inte riktigt hur jag ska överleva utan Mira en hel dag bara. Micke ska nämligen vara ledig o ta hand om henne då.
Mitt egentliga skäl till att jag åker dit är för att jag ska hämta vagnen!!! Längtar såå! Anledningen till att Mira får vara hemma med pappa är att det blir svårt för mej att dra på två vagnar och en bebis=)

Nä...nu ska jag hoppa ner i sängen o sova. Trött trött.

Vi hyrde "The bucket list" ikväll o tittade på film när Mira somnat. Bra film men varning för krokodiltårar.

Kommentarer
Postat av: Jenny Persson

Det ska bli riktigt kul att du kommer nästa vecka och vad bra att du försöker få undan lite julklappshandling innan,du vet hur jag är i affärer,hihi =) Vad handlade filmen ni hyrde om ? Kraam!

2008-11-14 @ 07:31:59
URL: http://lillkapsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback