Göteborg...

2008-11-25 21:55:16 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Glömde ju berätta vad jag har fördrivit tiden med idag. Berättade ju bara om hemresan=)

Började dagen med en shoppingtur. Kom fram till hur mycket jag älskar ZARA! Köpte två fina tröjor till Mira. Kunde bara inte låta bli. Det får bli min juklapp till henne. Hihi. Köpte en tröja till mej själv också där. Önskar sååå att den butiken skulle kunan krypa sig hit snart. Det går ju rykten om det... men det har det gort nu ett tag.
Shoppade en del julklappar. Vissa klockrena andra mer osäkra. Tur att det finns öppetköp.

Vid tolvtiden mötte jag upp Jenny för att käka på pizzahut. Ännu en kedja som gärna får komma hit. Mumsfilibaba.

Efter lunchen gick vi till Hemtex där Jenny shoppade lite fina julprylar till huset. Kommer bli jätte fint där i jul.

Fick äran att besöka Jenny o Mattias biorum. Värsta ljudet ,värsta bilden ,värsta fotöljen. Tur att vi inte har något biorum jag skulle bli fast för alltid, Provade också Wii Fit. Vill ha! Så micke om du läser detta så vet du vad du ska köpa i julklapp. Hihi.

Innan hemresan försökte vi oss sedan på att fälla ihop min vagn. Det gick ju sådär skulle man kunna säga. Men till sist fixade vi det och självklart var det heeelt onödigt då jag aldrig behövde fälla ihop den på tåget.

Slutet gott allting gott. Go natt med er!

Kommentarer
Postat av: Jenny Persson

Tack för att du inte skvallrade om min lokaliserings förmåga =) hihi Ett bamse lycka till i eftermiddag,jag ska verkligen hålla tummen för er men jag tror inte det kommer behövas för du är ju såååå bra på dans så=) Jo,kanske för hålla en tumme för att Mira är på sitt vanliga underbara humör=) Kraam på dej!

2008-11-26 @ 08:28:37
URL: http://lillkapsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback